GTA 4 GTA 5'ten çok daha kaliteli

Rockstar Games GTA 5'i bilerek böyle yaptı.
Bunu yapması hayal kırıklığı zaten. Mis gibi oyun yapmış zaten. GTA 4'ü bozmadan geliştirselerdi keşke. İşin garibi birde bu oyunu alıyorlar. Rockstar Games'in yaptığı aynı Microsoft gibi. XP ve 7 gibi işletim sistemi çıkardılar ve Windows 10 gibi hayal kırıklığı bir işletim sistemi yaptılar.

Hayal kırıklığı değil, ben de 4u severim fakat adamlar bu işi ticari yapıyor ve oyuncuların istediğini verdikleri için eleştirmek ne kadar doğru tartışılır. Adam 4 gibi geliştirmiş olsaydı tekrar bu sefer büyük zarar edecekti çünkü iki oyunu üst üste GTA serisinde ki diğer oyunlar gibi başarı elde edememiş ama yıllarca süren geliştirme maliyetleri boşa gitmiş olacaktı. Düşünülen kadar iyi olsaydı 4, uzun süre satışlarda yada haberlerde 4u görürdük. Adamlar para kazanmak için bu şekilde ilerlediler ve dünya da bunu istedi.

GTA 4 gereksiz gerçekçiydi. GTA serisi hiç bir zaman gerçekçiliği ve Role-Play yüzünden oynanmadı. Herkes arabayla dolaşmayı, istediğini yapmayı, silahlarla çatışmayı seviyor. Oyun istediği kadar gerçekçi olsun insan bunları rahatça yapamayınca oyuna ısınamıyor. GTA serisi Arcade bir seridir. Hangimiz GTA SA'yı gerçekçi olduğu için oynadık? Ben söyleyeyim hiçbirimiz. Hepimiz görevleri yapıp, araba sürüp çete savaşı yaptık. Bana göre GTA oyunlarının eğlence sıralaması V>SA=VC>III>IV. Kısacası GTA oyunlarının ana hedefi gerçekçilik değil eğlence olmalı.

GTA V, çok daha renkli bir dünya. Resmen adamlar oyunun %90'ı açık dünya, %10 görev yapmışlar. Birde dağılıp gidiyorum. Dikkatimi toparlayamıyorum. Oyunda görevden çok bisiklete bindim, bisikletle sahild.e gezdim. Ve bundan zevk aldım Dağa taşa çıktım.

Eğer PS5'te bu titreşim özelliği gerçekten tutulursa ve Rockstar bunu dibine kadar kullanırsa oyun benim için görevleri değil, açık dünyası için oynarım.

Görüp görebileceğim en saçma tavsiyelerden bir tanesi. Crack dediğiniz şey ne optimizasyonu daha iyi yapıyor, ne de FPS'e katkısı oluyor. Hem mantıksız, hem de korsan tavsiye ediyorsunuz.
Cracklerde korsan koruması ve bazı optizasyon düzenlemeleri yapılıyor. Rockstar'ın PC optimizasyonunu bilmiyorsunuz sanırım?

GTA V gibi bir oyuna 4'ün fizikleri yakışmazdı zaten. Bu yüzden 5'te kullanılmadı o fizikler. GTA 4'te her zaman bir şeyler eksikti, oyun sizi hep kısıtlıyordu. Eski GTA öğeleri bu oyunda hiç yoktu bile. 2 oyun birbiriyle kıyaslanamaz bence.

SA>IV=V>VC>III.

Crack'de korsan koruması ve optimizasyon mu?
Detayı hatırlayın, Rockstar oyunu, Games for Windows Live, Social Club'tan arındırılmış sürüm. Bende oyunun hem steam sürümü hem de DVD versiyonu olmasına rağmen internetten indirdim. Bilmiyorsanız yorum yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…