GTA 4 GTA 5'ten çok daha kaliteli

GTA 4'ün shaderi hiç hoşuma gitmedi ama araç sürüş mekanikleri çok güzel.

Nasıl hallettin optimizasyonu? Bende 1060 6 GB var. Hala sıkıntılı FPS değerleri alıyorum bir türlü ayar bulamadığımdan.

Ben bu oyunu GT 430 ile Ultra'da oynamıştım diye hatırlıyorum. Ayrıca Radeon X1600 PRO ile de oynamıştım. Aldığım FPS hatırlamıyorum ama iyiydi yani. GT 630'da sonra bitirdim falan. Bu kadar kötümü arkadaş? Ben neden hatırlamıyorum?

Videoyu izledim ve GTA 4 oynamamıştım daha önce oynayasım geldi. Gerçekçilik daha yüksek bence GTA 5'e göre. Suyun helikopter yaklaşınca dalgalanması ve alçalması çok hoşuma gitti.

GTA 4 aşırı gerçekçi olması sebebiyle pek sevilmedi. Zaten Rockstar Games GTA 5'i bilerek böyle yaptı. GTA serisi her zaman arcade olmalıdır.

Ben şahsen dördü çok seviyorum ama beşten daha çok zevk aldım.

Nasıl hallettin optimizasyonu? Bende 1060 6 GB var. Hala sıkıntılı FPS değerleri alıyorum bir türlü ayar bulamadığımdan.
Orijinal ise bile Crack kullanın, arka planda gereksiz işlem yapmayın, oyun versiyonunu 1.0.7.0 yapın (tam emin değilim), commendline komutlarını kullanın ve bende en çok etki yapan şey görev yöneticisiyle işlem önceliğini yükseltmek oldu. Bu dediklerimi farklı kombinasyonlarıyla deneyin. Hâlâ ara sahneler dışında 144 FPS'i göremedim (menülerde 3000 kusür oluyor, ekran kartının sesini duymak istemezsiniz.). Oyun içi ise 75 civarı almaya başladım. Not: Bu arada EFLC oynuyorum şu an ama ana oyunda da aynıdır.

GTA 4 hayatımda oynadığım en kötü GTA oyunu olmuştur. Konsolda oynarken kasım kasım kasılıyordu(PS3). Arabalar tofaştan kötü yol tutuyor ve dönmüyor. Arabayı durdurmadan viraj dönülmüyor. Silahlar kurusıkıdan farksız. Nico'nun attığı yumruğa kağıt bile dayanır. Ilk üç görevden sonra oyunu birdaha oynamadım.
Benim için GTA oyunları:
V = SA > IV = VC = III

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı