GTA 4 neden sevilmedi?

Oyunlardan anlayip anlamama turnusolu. Gelmis gecmis en iyi bir kac oyundan biri. En iyi Gta oyunu. ( Ozellikle her yapit adil bir sekilde ciktigi yila gore degerlendirildiginde.)
Gta 4 en iyi gta oyunu falan değil oyun boyunca cover shoot yaptığın karanlık hafası gri renk tonu olan hikayesi fena olmayan gta oyunu kusura bakmayin en iyi gta oyunu gta 5dir fizikleri araba sürüş dinamikleri hikayesi ve oyunun kurulu olduğu temelden dolayı hala gta 5 satılıyor gta 4 oynayan bu kadar insan yokken az oynanması onu iyi yapmıyor kötü arkadaşlar gta4 ortalamanın üzerinde değil.

GTA 4 en iyi GTA oyunu falan değil oyun boyunca cover shoot yaptığın karanlık hafası gri renk tonu olan hikayesi fena olmayan GTA oyunu kusura bakmayin en iyi GTA oyunu GTA 5'dir fizikleri araba sürüş dinamikleri hikayesi ve oyunun kurulu olduğu temelden dolayı hala GTA 5 satılıyor GTA 4 oynayan bu kadar insan yokken az oynanması onu iyi yapmıyor kötü arkadaşlar GTA4 ortalamanın üzerinde değil.

Arkadaş kaç yaşındasın sen? Her yapıt çıktığı zamanın ölçütlerine göre değerlendirilir. GTA 4 bütün oyun otoriteleri ve saygın kuruluşlar tarafından birçok özelliği ile 5 yıl, bak 5 yıl önce çıkmasına rağmen GTA V'in ötesinde. O kadar satmasının en büyük nedeni zaten GTA Online. Emin ol GTA Online GTA IV'de çıksaydı GTA VI yerine GTA V bekliyordu insanlar. Saydığın bütün maddelerde GTA IV V'den çok daha iyi. Bir şeyin çok oynanması onu daha iyi yapmaz. Gir YouTube'a bak, çok kötü şarkılar milyarlarca, yüz milyonlarca dinleniyor. GTA V çok iyi evet, ancak IV en iyi GTA oyunu (çıktığı zamana göre adam gibi değerlendirildiğinde özellikle).

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu oyun seviliyor fakat GTA SA ve GTA 5 gibi oyunlara kıyasla çok tutamadı. Arkadaşlar sizce GTA serisinin en önemli oyunlarından biri olan GTA 4 neden diğer GTA oyunları kadar sevilmedi? Bu oyunun diğer oyunlara kıyasla eksi tarafları nedir sizce?

Eki Görüntüle 1807780

Optimizasyondan dolayı.

Mesela arabada fren yapacaksın 10 15 saniye önceden frene basman lazımki araba dursun oyunun teması karanlık içimi boğuyor ben bu yüzden sevmedim 2023'te oynanmaz.

Niko'nun hikayesi oynanmaz*
DLC'ler daha güzel bence.

Arkadaş kaç yaşındasın sen? Her yapıt çıktığı zamanın ölçütlerine göre değerlendirilir. GTA 4 bütün oyun otoriteleri ve saygın kuruluşlar tarafından birçok özelliği ile 5 yıl, bak 5 yıl önce çıkmasına rağmen GTA V'in ötesinde. O kadar satmasının en büyük nedeni zaten GTA Online. Emin ol GTA Online GTA IV'de çıksaydı GTA VI yerine GTA V bekliyordu insanlar. Saydığın bütün maddelerde GTA IV V'den çok daha iyi. Bir şeyin çok oynanması onu daha iyi yapmaz. Gir YouTube'a bak, çok kötü şarkılar milyarlarca, yüz milyonlarca dinleniyor. GTA V çok iyi evet, ancak IV en iyi GTA oyunu (çıktığı zamana göre adam gibi değerlendirildiğinde özellikle).

21 yaşındayım:) 5 yıl önce ne çıktı anlayamadım ama? Ha bir de GTA V çok oynanıyor diye en iyisi demedim sonuçta GTA V de eski oyun 2013 de relase olmuş 10 senelik oyun GTA V çıkışından 10 yıl sonra bile oynanırken GTA IV için aynı şeyi söyleyemeyiz GTA IV en iyi GTA oyunu falan değil kusura bakma dünyası aşırı ölü aktivite yok söyle bana birkaç aktivite GTA IV'den söyleyemeyeceksin biliyorum :) ben oyunu oyun olarak yargılarım 2006 da çıkmış oyunu da oynarim 2023 de çıkmış oyunuda benim takıldığım şey oynanabilirliktir bu konuda GTA IV e geldiğimiz zaman yine bir hüsranla karşılaşıyoruz aşırı optimizasyon sıkıntısı var ha diyelim ki bu oyunu kötü yapmaz dediğim gibi şehiri ölü aktivite yok seneryo iyi sayılır kötü puslu gri renk tonu araba sürmesi işkence bu mu en iyi GTA oyunu?

aslında zamanında baya oynanmıştı gta serisinin yapı taşlarından biri ama şuan da pekte ilgi görmüyor. depresif havasını seviyorum her ne kadar gri renk tonu olsada rahatsız etmiyor. nostaljik seylerden hoşlanıyorsan oyna geç.

Ben olsam daha farklı yazmazdım kelimesi kelimesine doğru, son kısım hariç. Bence en iyi GTA oyunu San Andreas'tır. Çıktığı zamana göre öylesine detaylı bir açık dünyanın eşi benzeri yok. Dövme yaptrımaktan tut giyim kuşam, mal mülk sahibi olabilme ve kocaman bir eyalette rastgele dolaşabilme, araç modifiyeleri.... O detaylarda uçak ve helikopter sürme mekanikleri direkt tüm oyun dünyasında sınırlı, belki direkt eşi benzeri yok. Daha fazla koşabilmek için kondisyon geliştirmek, daha iyi araç kontrolü için araç skilli geliştirme, silah yeteneklerini geliştirebilme... Kilo alma verme, vücut geliştirme, kız arkadaşlarla datelere çıkma, kız arkadaşını aldatma, aldattığın kız arkadaşının seni telefonla arayıp sana sövmesi... Kumar oynama, borca girme borca girince mafyaların peşine takılması... Detaylara bak yıl 2004 yahu.

İlk çıktığı zamanı hatırlıyorum çocukken de, sanki allah katından bir oyun yapılmış da dünyaya indiriliyormuş gibiydi heryer. Sosyal medyanın olmadığı bir zamanda oyunla alakası olan olmayan herkes duyuyordu oyunu.

Çıktığı zaman dünyayı yerinden sarsan, türündeki oyunlardaki standart çıtasını yükselten, oyunla alakası olmayan insanların bile açıp zamanında oynadığı oyunlar vardır ya Half Life gibi Super Mario Bros gibi, Gta San Andreas tartışmalı olarak onların 1.sırasında bence.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı