GTA 4 neden sevilmedi?

Bence güzel ama herkes sevmeyebilir bazıları karanlık temasından dolayı şikayetçi ki bana göre'de gerçekten karanlık bir teması var ve bir yerden sonra boğmaya başlıyor sizi.
 
Çıktığı dönemde bu oyuna erişebilen, erişmesine rağmen sistem sorunları yüzünden oynayabilen sayısı çok daha azdı. Yoksa oyun kendi dönemi için ayrı bir devrimdi ama Türkiye'de gerçek oyuncu olmadığı için anlamıyorlar. Herkes sanıyor ki oyunlar oldum olası RDR2 gibi veya God of War gibi çıkıyor, kimse nasıl geliştiğini neler olduğunu bilmiyor.
 
Yarım çıkmıştı. Eklenmesi gereken bir çok özellik eklenmedi. Optimizasyon kötüydü. Eğer bunlar olmasaydı muhtemelen şu an GTA V'in yaşadığı uzun ömrü yaşayacaktı.
 
GTA IV sevilmez mi ya. Şu an yine başlasam tek solukta bitiririm. Yakın zamanda 3. kez bitirdim oyunu.

Hikaye olarak belki de GTA serisinin en kaliteli yapımlarından. Hatta oyun fizik olarak da bu alanda Nirvana yapmış bana göre.

Hikaye konusunda haklısın gerçekten fena olmayan bir hikayesi var, fizikleri de GTA oyunları arasında en ayrıntılı fiziklere sahip ama oyunun havası ve optimizasyon sorunları ayrıca biraz da yarım bir oyun olmasi sebebiyle çoğu kişi tercih göstermemişti.
 
PC portu optimizasyon özürlüsü. Araba modifiye edemiyorsun. Hava karanlık, şehirde yapılacak çok bir şey yok. Tek artısı hikayesi o da çok müthiş değil.
 
Aslında bu oyun seviliyor fakat GTA SA ve GTA 5 gibi oyunlara kıyasla çok tutamadı. Arkadaşlar sizce GTA serisinin en önemli oyunlarından biri olan GTA 4 neden diğer GTA oyunları kadar sevilmedi? Bu oyunun diğer oyunlara kıyasla eksi tarafları nedir sizce?

Eki Görüntüle 1807780

Optimizasyon sorunu vardı eskiden. Bir de arabayla fren yaparken 10 saniye basili tutman lazım bir de çok kötü çarparak yanlıyor ve teması çok karanlık ben oynuyorum güzel oyun aslında.
 

Geri
Yukarı