Dxvk içerisindeki X32 dosyasına girip D3D9.dll dosyasını oyunun ana dizine attınız değil mi?
6-7 aydır 25 FPS oynuyorum. Yok mu bir çözümü?
Hepsini atmayın, sadece dediğim gibi yapın.4 adet DLL vardı hepsini attım dosya konumuna.
Hepsini atmayın, sadece dediğim gibi yapın.
Size ne kadar teşekkür etsem azdır. 25 FPS'den 55 FPS'ye yükseldi çok teşekkürler![]()
Görüntü alnlamında fark yaratdı mı?
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Eğer bir problem yaşarsanız veya daha fazlasını isterseniniz, oyunun ana dizinine commandline.txt diye bir not oluşturup içine şu kodları girin.Size ne kadar teşekkür etsem azdır. 25 FPS'den 55 FPS'ye yükseldi çok teşekkürler![]()
-percentvidmem 100
-nomemrestrict
-norestrictions
-noprecache
-novblank
-availablevidmem 2048.0
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Eğer bir problem yaşarsanız veya daha fazlasını isterseniniz, oyunun ana dizinine commandline.txt diye bir not oluşturup içine şu kodları girin.
Kaydedip tekrar deneyin. Bence bu kodu deneyin, daha fazla performans almanızı sağlar.Kod:-percentvidmem 100. -nomemrestrict -norestrictions -noprecache -novblank -availablevidmem 2048.0
Hocam hortlatıyorum konuyu ama yalvarırım söyler misiniz nasıl çözdünüzbütün FPS dropları çözüldü. Tekrardan teşekkürler![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.