GTA 4 Otomatik Save almıyor

Arkadaşlar daha önce korsan olarak GTA 4 oynamışlığım var. Yaz indirimlerinde bu sefer tekrar oynamak için satın aldım. Sorun şu ki oyun Vice City veya SAdaki gibi eve gidip Save almadığın sürece ilerlemeni kaydetmiyor. Korsan oynarken böyle değildi. Bir görevi bitirir bitirmez kendisi Save alırdı. Bu sorun neden kaynaklı bilen var mı? Steam versiyonunda sıkıntılar olduğunu duymuştum. Bu da onlardan biri mi? Sürekli eski oyunlardaki gibi eve git gel yapmak istemiyorum açıkçası.

Arkadaşlar daha önce korsan olarak GTA 4 oynamışlığım var. Yaz indirimlerinde bu sefer tekrar oynamak için satın aldım. Sorun şu ki oyun Vice City veya SAdaki gibi eve gidip Save almadığın sürece ilerlemeni kaydetmiyor. Korsan oynarken böyle değildi. Bir görevi bitirir bitirmez kendisi Save alırdı. Bu sorun neden kaynaklı bilen var mı? Steam versiyonunda sıkıntılar olduğunu duymuştum. Bu da onlardan biri mi? Sürekli eski oyunlardaki gibi eve git gel yapmak istemiyorum açıkçası.
Konuyla alakasız ama Multiplayer'e girebiliyor musun? Ve ayarlarda vardı yanlış hatırlamıyorsam hızlı save.

Konuyla alakasız ama multiplayer'e girebiliyor musun? Ve ayarlarda vardı yanlış hatırlamıyorsam hızlı save.

Hocam oyunun multiplayer serverleri resmiyette kapalı ama bazı oyuncular bir şekilde giriyor o konuyu henüz araştırmadım.

Social Club hesabına bağlanman gerekli.

Hesap bağlı hocam.
Şu an bilgisayarda bir orijinal 2 de korsan GTA 4 yüklü. İnanılmaz ya. Zamanında korsan oynadığım GTA'yı buldum. Dur bakam bir görev yapıp deneyeceğim ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl alıyoruz? Ayrıca sizde yaşadığınıza göre sorun genel. Ne kadar mükemmel. Gerçekten satın alıcağınıza korsan indirin demekte haklılarmış. Oyunu daha da bozmayı nasıl başardılar acaba. 🤬 🤬
Benim otomatik save sistemi çalışıyordu fakat ben çevrede gezmeyi, oyunu keşfetmeyi sevdiğim için görevden sonra alınan save'in üstüne bir şeyler katıyordum. O yüzden otomatik save sistemi işime gelmiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı