Hocam yapmayın etmeyin. Mis gibi hikayeyi GTA 5'in çöp hikayesiyle bir tutmayın. Niko'nun brucie'nin(kaslı kendini komik sanan kişi) karnına vurduğu sahneyi her gördüğümde gülerim. Bu oyun yeri geldiği zaman güldürür yeri geldiğinde üzer. Oyunun hikayesi cidden beni içine çekiyor.
Hocam o sahneyi hatırlıyorum ama onun dışında bir düşünün.
Roman bellic ve o karakter o kadar sinirimi bozmuştu ki benim anlatamam.
Aklıma aynı tom Holland'ın canlandırdığı Spider-Man geliyor.
Kendini komik sanıyor ve insanı utandıracak esprimsi şeyler yapıyorlar.
Bu sadece sinir bozucu geliyor
bana.
Bazı kişilere komik gelebilir, o kişilere göre hikaye daha güzeldir GTA V'e göre.
GTA V'in hikayesi daha ikonik veya güzel olmasa da bir çeşitlilik var.
Bu hikayeyi güzelleştiriyor ve sizi çok daha fazla eğlendiriyor.
Beni eğlendiren bu ama sizi eğlendiren daha karanlık ve gerçekçi bir hikaye anlaşılan.
Kişiden kişiye değişiyor yani bu hikaye mevzusu.
Açık dünya ve çeşitlilik (araba, tekne, uçak, helikopter, mekanlar, açık dünyada yapılacak aktiviteler gibi her anlamda neredeyse) anlamında GTA V, fizik, küçük detaylar (oyunu tatlandıran) ve her ne kadar arabalar pek olmasa da araba sürüş mekanikleri olarak GTA IV daha üstün diyebiliriz bence.
(Hatta burada biraz GTA IV'e haksızlık etmişim, yapay zeka, vuruş hissi, karakterimizin yapacağı şeyler bakımından özgürlük olarak GTA IV çok daha iyi. Beni bir salda motorla kaza yapınca uçayım be adam!
Yer çekimi GTA IV'de düzgün çalışıyor bir sanırım. Kaza yapınca birinin uçması gerekirken yeri öpmesi değil)
Hikaye konusunda net bir şey söyleyemeyiz ben çünkü hikayede ilerlerken eğlenmek isterim ama farklı birisi film tadında bir hikaye bekler.