GTA 4 vs GTA 5

Gta 4'ü yıllardır oynuyorum ve yıllardır fanıyım Enis Kirazoğlu'yla alakası yok.

GTA 4 daha gerçekçi belki ama kesinlikle daha keyifli bir oyun değil. (GTA 5'e kıyasla. Yoksa keyifli oyun.) Gerçekçi olması her zaman için daha iyi olmayabiliyor.

Bu nasıl tartışma ha benim söylediğim hiçbir şeye cevap vermemiş siniz hikâye neden kötü açıkladım tekrar oynayınca hiç beğenmedim.
Dost Kayaoğlu da mesela o ve onu izleyen yayında kac kişi varsa gerçekten farklı bir gözle bakınca hikâye çok kötü geldi bana hep aynı şeyleri yapıyoruz hiç çeşitlilik yok GTA 5 her görev farklı neredeyse mesela 2001 (sanırım 2001) de çıkan GTA Vice City daha çok çeşitliydi.

Mesela hocam Dimitri'nin bize ihanet etme nedenini söyler misiniz?

GTA 4'ü bilmiyorum fakat şunu diyebilirm ki GTA 5'in uçuş dinamikleri leş. Hiç gerçek uçak gibi değil.

GTA IV'de sadece helikopter var

Nasıl cevap vermemişim? Zaten tost boş insan hiç sevmem kendisini. İstediği kadar görevler farklı olsun GTA 5'te doğru düzgün bir hikaye var mı? Ne farklılık bekliyorsun ki görevlerde. Mafya babalarına çalışıyoruz genellikle. Napalım GTA 5'teki gibi uçuk kaçık görev mi yapalım? Hikaye gayet güzel işlenmiş nesini beğenmediniz? Hikaye konusunda Rockstar Games'in yaptığı en başarılı iş RDR 2'den sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…