Niko Bellic, Johnny Klebitz ve Luis Lopez. Üçünün ortak bir noktası şu: Amerika'nın en berbat şehrinde, paraya ve güce tapınılan, para ve güç sahipleri için cennet yoksullar içinse cehennemin ta kendisi olan Liberty City'de yaşıyorlar.
Ben de EFLC orjinal almıştım, bende de böyle hatalar olmuştu. Belki Rockstar Games'i silip tekrar kurarsanız oyun öyle açılabilir. Bende böyle açılmıştı. Bu arada,aldığınız hata kodu ne ?
Bende EFLC orjinal almıştım,bende de böyle hatalar olmuştu.Belki Rockstar Games'i silip tekrar kurarsanız oyun öyle açılabilir.Bende böyle açılmıştı.Bu arada,aldığınız hata kodu ne ?
Şu an indiryorum. Birde GTA BROWSER dosya sürümü 1.0.0. GTA ENCODER'de 1.0.0 ama GTA EFLC'de 1.1.2.0 bir ilgisi olabilir mi?
Şimdi de başka bir hata veriyor. EFLEC FATAL ERROR: Game Needs to be Launched Using LauncEFLC.exe hatası veriyor. Aldığım oyun orijinal neden böyle hatalar yapıyor. Uyumluluğuda W8 yaptım.
Ben oyunu ilk indirdiğimde D klasörüne kurdum. Yani Steam'den başka bir dosya konumuna. Açılmadı. Ertesi gün silip Steam'in direk önerdiği yere indirdim sorunsuz açıldı. Denemekte fayda var.
Ayrıca eğer varsa normal GTA 4'ü indirin. EFLC'nin multisini de beğenmemiştim. O yüzden bulundurmadım bile. Bir de bir yerde okuduğum habere göre GFWL sunucuları kapatılacakmış. Ne kadar doğru bilmiyorum.