Linkteki yerden atılıyor galiba ticket.bana rockstar mail adresini söylermisiniz

Olay şu 1 ay demişler mailde amöa perma yazıyor oyunda ben banlanığımda epic gamesta bedava değildiGerçekten hile yapıp banlandıysanız iyi olmuş. Bi'de burda neden böyle oldu diye soruyorsunuz. Ama hile yapmadıysanız k"i bu bence olası bir durum değil" Rockstar'a mail atın.
Kaynağım yok hocam. Tanıdığım bazı kişilere öyle olduğundan söyledim.Hocam yanlış anlamayın ama kaynak belirtirseniz daha iyi olacak. Söylediğiniz önemli bir şey yanlış olmasın.
Konyalı olayı nedir?Sanırım rockstar'ın Konyalı oyunculara direk sorgusuz perma ban atmasından haberin yok. Bence para hilenden dolayı BAN yemedin sen konyalısın.
Hocam yanlış anlamayın ama kaynak belirtirseniz daha iyi olacak. Söylediğiniz önemli bir şey yanlış olmasın.
Kaynak sizin evin klozeti mi? Yoksa banyo musluğu mu?Epic Games de ücretsiz olduğu için Ban politikasını güncellediler. İlk seferde hemen perma atıyorlar artık. Geçmiş olsun yapacak birşey yok.
Ben sitem etmiyorum 1 ay deyip perma atmalarını soruyorumÇok ayıp Rockstar Games, neden hile yapan adamı banlıyorsun? Oyunda bir sürü kendi emeğiyle para kazanan oyuncular dururken. Kardeşim kusura bakma ama neden hile yapıyorsun? Oyun zaten ilk başta para verdi (Epic Games ise). Eğer paran yoksa görev falan yap yani. Ciddi ciddi konu açmışsın.
Çok ayıp Rockstar Games, neden hile yapan adamı banlıyorsun? Oyunda bir sürü kendi emeğiyle para kazanan oyuncular dururken. Kardeşim kusura bakma ama neden hile yapıyorsun? Oyun zaten ilk başta para verdi (Epic Games ise). Eğer paran yoksa görev falan yap yani. Ciddi ciddi konu açmışsın.
1 ay sonra Konyalı olduğunu anlamışlardır.Olay şu mailde 1 ay deyip perma niye yazıyor olay bu

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.