Kullandığınız ekran kartı işlemciyi beslemiyor.Ekran kartını %10 kullanıyor
Full HD orta grafik ayarlarında oynuyorum.
Dostum yanlış bilgi verme insanlara lütfen. Sana diyorum ki i3 8100 kullanıyorum i5 7.nesilden daha iyi sen gelmiş ne diyorsun.i5'de yapıyor ise i3'de kaldırmayabilir bile.
Ekran kartını %10 kullanıyor
Full HD orta grafik ayarlarında oynuyorum.
Zaten FullHD oynuyormuş dediğim gibi ekran kartı işlemciyi beslemiyorDarboğaz söz konusu. En yüksek çözünürlükte kullanır mısınız? Ayarları fazla düşürmeyin ki işlemciye çok yük binmesin. Monitörünüz 1080p ise 1080p orta ayarlar idealdir.
Ne yapmam gerekli ?Zaten FullHD oynuyormuş dediğim gibi ekran kartı işlemciyi beslemiyor
İşlemciniz güçlü, ekran kartınız zayıf kalıyor bu yüzden tüm yük işlemcide oluyor. Daha güçlü bir ekran kartı almalısınız.Ne yapmam gerekli ?
Bende sorun işlemcide sanıyordum.İşlemciniz güçlü, ekran kartınız zayıf kalıyor bu yüzden tüm yük işlemcide oluyor. Daha güçlü bir ekran kartı almalısınız.
Bende sorun işlemcide sanıyordum.
Ben de i3 8100 kullanıyorum ve defalarca formatladım, sürücüleri güncelledim. Ama GTA 5'de Ultra ayarlarda GTX 1060 ile darboğaz yapıyor.
Not: HDD'de problem yok.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.