Hangi ayarlar'da ?Başlıktada gördüğünüz gibi nasıl engelleyebilirim?
Sistemim şu şekilde:
- Ekran kartı RX550 4GB
- İşlemci i3-7100K
- RAM 8 GB Kingston 2133MHZ
- Bellek 1 TB
- SSD 250GB
Cpu kullanımı %100, Gpu çok daha düşük seviyelerde ise darboğaz olabilir oyun içi değerlerinizi (sıcaklık, cpu gpu kullanımı, ram kullanımı vb) atarsan daha iyi olur. Driverlar güncel mi?Başlıktada gördüğünüz gibi nasıl engelleyebilirim?
Sistemim şu şekilde:
- Ekran kartı RX550 4GB
- İşlemci i3-7100K
- RAM 8 GB Kingston 2133MHZ
- Bellek 1 TB
- SSD 250GB
i3 işlemci ile normal olduğunu düşünüyorum. İ5 olan arkadaşlarda yaşıyordu bu durumu. Sadece GTA 5 değil Battlefield 1'de de oluyor bu sorun.
i5'de yapıyor ise i3'de kaldırmayabilir bile.i3 işlemci ile normal mi? i3 8100 kullanıyorum i5 7.nesilden daha iyiyken nasıl bu konuya vardınız? 4T;4C;6M ?
İşlemcinin kaçıncı nesil olduğu da önemli. Mesela İ5 650 ile I3 8100 kıyaslarsak İ3 daha iyi.i5'de yapıyor ise i3'de kaldırmayabilir bile.
Ekran kartını %10 kullanıyorGTA V Online oynuyorsanız işlemcinin tamamını kullanır. Hikaye modunda da çok kullanıyor. Tamamen oyunla alakalı bir oyun. Eğer ekran kartı az kullanılıyor, işlemci çok kullanılıyorsa darboğaz vardır.
Full HD orta grafik ayarlarında oynuyorum.Çözünürlük ve ayarları belirtir misiniz?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.