GTA 5 130 TL - G2A [Steam]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Arkadaşlar elimde Metro 2033 (24 TL) Payday (24TL) ve Chaos Domain (18 TL) şuan, gta 5 almak için para biriktiriyorum 25 TL biriktirdim şimdilik oyunları alıp yardımcı olmak isteyen olursa iletişime geçsin.

Kyk'dan aylık 330 TL alıyorum bu paradan 100 TL aylık olarak monitör alacağım ona ayırıyorum gerisi ev giderlerine ayrılmış durumda yardımcı olursanız playstoreye bağlı kalmadan GMG'den almak istiyorum.

Oyun Social Club'ten etlkinleşiyormuş ama Social Club'ten nasıl oyun etkinleştirilir bilmiyorum. Key mi veriyor yoksa bir e-posta ilemi ekleniyor? Aynı zamanda key veriliyorsa Steam'den de etkinleştirebilir miyim? Mümkünse Social Club'ten etkinleştirme ile ilgili bir rehber yapabilir misiniz?

Playstore geldi oyun 168 lira. Benim 10 lira indirim kuponum var 158 liraya geliyor oyun bana. 12 taksit ile alacağım aylık 13.15 kuruş falan yapıyor. Sanırım steam hakkında bilgi vermemişler facebook sayfasından sordum yanıtlarlarsa buradan yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan falan indirmeyeceksiniz. Orijinal oyun bu... Social Club'ın istemcisi üzerinden indirilmesi gerek.

Rehbere gerek yok. Social Club hesabınıza girip ürünü etkinleştireceksiniz, bu kadar.

@MF Playstore geldi oyun 168 lira benim 10 lira indirim kuponum var 158 liraya geliyor oyun bana 12 taksit ile alacağım aylık 13.15 kuruş falan yapıyor sanırım.
Kredi kartım yok banka kartım var onunlada alabilir miyim bilmiyorum gmg'de banka kartı geçiyorsa anca alabilirim 1 ay beklemem gerekiyor onun içinde para biriktirmem gerekicek ve burdan birinin yardımıyla alabilirim banka kartı geçmiyorsa.
Sizce 1 ay beklemek mi mantıklı 90 tlye almak için yoksa 158 liraya 6 yada 12 taksit ile almak mı ?

Playstore üzerinden TTNet abonesiyseniz taksitli oyun alabilirsiniz. Aksi mümkün değil. Banka kartı da geçmez. Kartı ilk olarak PayPal'a eklemeniz ve alışveriş yapacağınız firmanın PayPal desteği olması gerek. Playstore'da PayPal desteği olmadığına göre GMG'den almak en mantıklısı şu durumda. GMG'de PayPal var.

Ttnet abonesiyim 6-12 taksit yapma imkanım var oyun şuanda 168 lira bende 10 tl indirim kuponu var ilk alışveriş için verilmiş olan 158 liraya geliyor oyun bana bu şekilde alırsam maddi sıkıntıya girmem öğrenciyim o yüzden bu şekilde almak istiyorum.

Ziraat Bankkart var bende şuan bunu paypala ekleyebilir miyiz paypaldan alışveriş yapılabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…