GTA 5 130 TL - G2A [Steam]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuda kesin bir şey diyemiyorum ama Steam sürümü de Social Club kullanacağından cevabım büyük ihtimalle olumlu, oynayabilmemiz gerek.

Oyunu çalıştırıp online oynamak istediğinizde sizden aktivasyon kodu isteyecek. Max Payne 3'te böyle olmuştu.

Sand Andreas kodunu istediğin hesaba ekleyebilirsin. Bağımsız.

Oyunu ben de satın aldığımdan konuyu takip ediyor olacağım. Gelişmelerden herkesi haberdar edeceğim. Dediğimi gibi en kötü senaryoda herkes parasını iade alır ama böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum zira daha önce defalarca oyun aldığım, dünyaca bilinen, güvenilir bir site GMG.

Hocam ne demek istediğinizi gayet iyi anladım ancak; Oyunu çalıştırdığımızda key isteyecek diyorsunuz, ama keyi oyun açık olmadan giremeyeceğimize göre, keyi nasıl gireceğiz? Oyunu korsan indirip key mi gireceğiz? Ya da, Rockstar Games Social Club'ta play'e bastığımızda mı key isteyecek? Yani orada gta 4 resmi ve büyük play butonu yerine gta 5 ve play olacak biz girdiğimizde mi key isteyecek?

Cevabınız için teşekkürler. (Sorum saçma veya tekrarlarla dolu olabilir, özür dilerim.)

Hocam ne demek istediğinizi gayet iyi anladım ancak; Oyunu çalıştırdığımızda key isteyecek diyorsunuz, ama keyi oyun açık olmadan giremeyeceğimize göre, keyi nasıl gireceğiz? Oyunu korsan indirip key mi gireceğiz? Ya da, Rockstar Games Social Club'ta play'e bastığımızda mı key isteyecek? Yani orada gta 4 resmi ve büyük play butonu yerine gta 5 ve play olacak biz girdiğimizde mi key isteyecek?

Cevabınız için teşekkürler. (Sorum saçma veya tekrarlarla dolu olabilir, özür dilerim.)
Büyük ihtimalle burada olduğu gibi olacak.

[Çözüldü] GTA IV aktivasyon sorunu | Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA V'i almaya çalışıyorum fakat üyeliğimi girmeyi denediğimde, böyle bir uyarı alıyorum yardım edin lütfen.

Adsız.png

Üye olurken bir ara öyle bir hata aldım. 10. nickname deneyişimdi sanırım. :) En sonunda tutturdum bir şey. Tutturmadan önce böyle bir hata aldım. Tekrar ana sayfaya dönüp devam ettim. Üyeliğimi yaptım, girdim, oyunumu aldım ve az önce San Andreas'tan çıkıyorum. Hayırlısıyla Mart ayında GTA V'e de kavuşacağız. :)

Ben siteye girmeye çalıştığımda da bu hatayı alır oldum. Lütfen yardım edin almam gerek hemen. Telefonda deniyorum olmuyor, iki bilgisayardan denedim yine olmadı. @Murat5038 @Oğuzhan Yıldırım

Sorunu hallettim. Başka bir kullanıcı adı ve mail adresi alarak halloldu sorun.

GMG'den ininal kart ile alışveriş yapılabiliyor mu? Ona göre bende alacağım. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Uzun lafın kısası satın alan arkadaşlara hayırlı olsun sabırla bekliyoruz.

GMG'den ininal kart ile alışveriş yapılabiliyor mu? Ona göre bende alacağım. Bilgilendirirseniz sevinirim.

İninal kartımın içinde para vardı onunla aldım. Kalan para ile de hatta Grid Autosport aldım kampanyayı görünce 59 TL den 14 TL'ye düşmüş, kaçırmam. :) Yarış oyunu NFS The Run vardı bir tek onuda bitirmiştim sildim. Bir tane daha bitiririz dedim. Geri kalan para ile de CS: GO'da kitap aldım görev yapmak için ve 1, 2 item aldım pazardan... :) Bunu uzun uzun anlattım çünkü alınıyor yani sorun yok. Master Card logosunu gördüğün her yerde alışveriş yapabilyorsun ve her yerde de Master Card logosu var. :)

Oyunu başarılı bir şekilde mastercard ın sanal kartı ile satın aldım. (5-6 kez ödeme anında sayfa görüntülenemiyor hatası aldım, bu sorunu chrome'da gizli pencere açıp işlemimi oradan yaparak giderdim) Verilen Gta SA 'yı sorunsuz steam üzerinden etkinleştirdim. Artık geriye 24 Martı beklemek kaldı :) Gta V steamden etkinleştirilebilsin ya da etkinleştirilemesin farketmez. Bu fiyata orjinal oyun alabildikten ve online oynayabildikten sonra gerisi çok önemli değil. Tabi steamden aktifleştirebilirsek tadından da yenmez. Bekleyip göreceğiz artık..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı