GTA 5 130 TL - G2A [Steam]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@MF Playstore geldi oyun 168 lira benim 10 lira indirim kuponum var 158 liraya geliyor oyun bana 12 taksit ile alacağım aylık 13.15 kuruş falan yapıyor sanırım.
Kredi kartım yok banka kartım var onunlada alabilir miyim bilmiyorum gmg'de banka kartı geçiyorsa anca alabilirim 1 ay beklemem gerekiyor onun içinde para biriktirmem gerekicek ve burdan birinin yardımıyla alabilirim banka kartı geçmiyorsa.
Sizce 1 ay beklemek mi mantıklı 90 tlye almak için yoksa 158 liraya 6 yada 12 taksit ile almak mı ?
PayPal sahibi değilseniz hemen edinin.

Social Club'ten oyun nasıl etkinleştiriliyor? Keyi girecek bir yer var mı? @MF

Ben kendim ininal kart kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim

Ben kendim ininal kart kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim
1-PayPal mı ininal mi?
2-Üniversite öğrencisi almalı mı?
3-Ücreti nedir? (Hem kartın hem de aylık)
4-Nerden alınmalı?
5-Döviz yüklenebiliyor mu? (Elle)
6-İnternetten içindeki türk lirasını dövize dönüştürebilirmiyiz?

İninal gibi olsa gerek, ininali migros veya ptt olmadı petrol ofisinden alıyorsun. Parayıda kendin yüklüyorsun. Heralde dolar gibi dövizlerinde yüklendiğini düşünüyorum.
Bu kartı paypala aktarıp taksitle almam gerekiyor benim yada 1 ay para biriktirip almam gerekiyor oda olmadı 158 liraya 6-12 taksit yaparak alıcam.

1. İninal kartı paypala tanımlayabilirsin.
  2. Kredi kartı alabilirsen al ama buna yüklediğin kadar harcarsın.
  3. Ben kendi sitesinde aldım 20 lira gibi bişeydi kargo dahil aylık 1 lira ücreti var ama içinde para olmadığında kesmez ve birden paranı cekmez.
  4. Daha önce hiç yüklemedim
  5. Öyle bir şey yapamazsın ama paypal paranı otomatik olarak dönüştürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
3.Ben kendi sitesinde aldım 20 lira gibi bişeydi kargo dahil aylık 1 lira ücreti var ama içinde para olmadığında kesmez ve birden paranı cekmez.
@alper2745 para yoksa aylık ücret gümemi gidiyor.

İçinde para varsa 1 lira kesiyor ayda ama yoksa hesap tutmuyor ve yüklediğin parayı birden kesmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı