Bana kalırsa değmez. GTA serisinin en kötü oyunu yani kendi görüşüm bu yönde ama taraftar gibi gidip şu oyun iyi bu oyun kötü gibi söylemlerde bulunmayacağım. Tek şey söylemek gerekirse 60TL'yi hak edecek daha iyi oyunlar var.
Aynı sorun bende de ps3 de de oynuyorum ara sıra ama kasınca hiçbir keyfi kalmıyor pc single de modla daha keyifli oluyor bence.Bende almayı düşünüyorum ps3 de var ama oyun aniden donuyo ve kaliyo sonra ps3 ü yeniden başlatmam gerek kaliyo sırf o yüzden almak istiyorum bide bir şey sorcam gta5 alınca online paralı olmuyor dimi ?
Hayatımda online oyun en son team fortless, half life death m. falan oynadım, 2000lerde. Oynamıyorum yani, oynamakta istemiyorum ama GTA 5 zorla online moduna sokmaya çalışıyor. Şimdi onlineda tek işime yarayan şey, garaj olayı. Yani modladığım araçları alıp kişisel garajıma koyucam. Birkaç saat falan oynamış olucam ilave olarak. 60 lira değer mi? Değmez tabiki. Bu arada bildiğiniz offline garaj modu falan varsa paylaşırsanız sevinirim. Showroom gibi araçları koyabileceğim bir yer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.