Bunlar hangileri olabilir sizce?
Oyun zevkinize göre değişir tabii ki de.
  • The Witcher 3
  • Dying Light
  • Batman oyunlarının çoğu 7.75
  • Tomb Raider
  • This War of Mine
İlk gözüme çarpanlardan öyle 3 5 bişey yazdım ama beğendiğin ve daha çok oynadığın tür nedir bilmiyorum o yüzden ortaya karışık oldu biraz. Steam'de ufak bir zaman geçirerek kendi zevkine göre bir çok oyun bulabilirsin bu arada.

Oyun zevkinize göre değişir tabii ki de.
  • The Witcher 3
  • Dying Light
  • Batman oyunlarının çoğu 7.75
  • Tomb Raider
  • This War of Mine
İlk gözüme çarpanlardan öyle 3 5 bişey yazdım ama beğendiğin ve daha çok oynadığın tür nedir bilmiyorum o yüzden ortaya karışık oldu biraz. Steam'de ufak bir zaman geçirerek kendi zevkine göre bir çok oyun bulabilirsin bu arada.

Fps severim Rainbow Six sizce nasıl. Çünkü söylediğiniz çoğu oyunu oynadım

PUBG Al. Yeni nesil bir oyun ve herkes oynuyor. Daha birsürü güncelleme gelecektir ve oyun çok zevkli olur. GTA5 cracklide oynarsın singleplayer.

GTA 5 ten başlayalım 700 saat oynadım bu oyunu bu 700 saatin 500 ü oyunun ilk çıktığı zamanlar oynadığım saattir. GTA5 in artık pek bir esprisi kalmadığını düşünüyorum o ilk çıktığı zamanlar hack falan yoktu oyunda 500 saat oynayarak evlere araçlara sahip olmuştum oyun çıktıktan 4-5 ay sonra piyasaya milyon tane hack sürüldü benim 500 saatte yaptığımı adam 1dk da hack ile yapıyordu herkeste trilyon para vardı halada öyle devam ediyo hack çok yaygın emek harcanıp GTA5 te biryere varılamaz şuan inan zevk almazsın ayrıca tek oynayacaksın dahada sıkıcı olacaktır ben öyle ara sıra giriyorum 2 araba modifiye ediyorum yarım saat sürüp çıkıyorum daha ötesi yok birşey yapasım gelmiyor GTA5 Online a başlanmaz şuan hiç gerek yok birşey kaybetmezsin haritada gezerken birden bire bütün haritadaki oyuncular ölüyor yada havada oradan oraya savruluyorsun üstüne değişik objeler monte ediyorlar falan hack çok fazla adam şehrin ortasına bina dikiyor yolları değişik objelerle kapatıyor kafana tren falan fırlatıyor oyundakilerde hackerlardan para dileniyor sürekli. PUBG ye gelince aktif olarak oynadığım oyun oyun farklı yerde başlayıp farklı yerde bittiği için çok sıkıcı gelmiyor oynamasıda bayağı zevkli yani yeni moda bu tarz oyunlar zaten sıkılacağını zannetmiyorum PUBG geleceğin oyunlarından şuan. Sana şöyle tavsiye vereyim PUBG alıyorsun yanınada 15TL ye R6 alıyorsun keyfine bakıyorsun. Fotoğraf koyacağım aşağıya GTA5 te bugün başıma gelen hack olayı adam bizi havada savurup savurup durdu defalarca öldürdü karakterlerimize saçma sapan objeler monte etti fotoğraflarda göreceğiniz gibi oyundaki herkesi aynı anda öldürüyordu millet ya çıktı yada ölmeye devam etti :D Birde geçen aylarda başıma gelen bi hack olayınının fotoğraflarınıda koyacağım adam bize şömine monte etti nereye gidersek gidelim yandık göreve gidiyoruz yanıyoruz ölüyoruz görev iptal oluyo oyundan gir çık yapmadan düzelmedi oyundan gir çık yapmakta 10-15DK sürüyor kafayı yedirtiyorlar insana bazen bu yüzden GTA5 e bulaşma. :)

Dosya Ekleri

• 11.jpg
    11.jpg
    344,4 KB · Görüntüleme: 286
  • 22.jpg
    22.jpg
    133,6 KB · Görüntüleme: 282
  • 33.jpg
    33.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 286
  • 44.jpg
    44.jpg
    238,7 KB · Görüntüleme: 298
  • 55.jpg
    55.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 281
Son düzenleme:
Ben GTA5 ön siparişteyken almıştım hala daha tek başıma yada arkadaşlarımla online olarak oynuyorum 110 levelim ve hic sıkılmadım. Oyuna her zaman yeni şeyler geliyor zamanla sıkılamazsın.Ayrıca şunu net olarak söylüyorum eger pubg alayım oynayım dersen en fazla yarım saat oynarsın cünkü tek başına bir süre sonra kazanamadan ölmek cok sıkıcı geliyor. Hile konusuna gelirsek hile her oyunda var buna pubg dahil şuana kadar 1.5 milyon kisi hileden ban yemis pubgde. Iki oyundan birini tercih etmen gerekiyorsa kesinlikle GTA5 derim gerisi sana kalmış.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı