GTA 5 "An unknown Rockstar Games services error occured" Hatası

Yer
Konya
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Epic Games GTA 5'i ücretsiz yaptı. Oyunu bugün indirdim 2 saat oynadım sonra kapattım ve tekrar açmaya çalıştığımda Social Club'dan çıkış yapmıştı giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Online girmeyi hiç denemedim fakat offline olarak oynayamıyorum. Çözümü var mı yoksa kendiliğinden düzelecek bir durum mudur?

Dosya Ekleri

• hata.PNG
    hata.PNG
    1,8 KB · Görüntüleme: 86
  • hata2.PNG
    hata2.PNG
    7,9 KB · Görüntüleme: 98
SERVER DURUMU buradan kontrol edebilirsin ben girebiliyorum ama oyuna serverlerine ulaşılamıyor.

Eğer yükleme tamamlandıysa hiçbir sorun olmaz yarın serverler düzelirse hesabına giriş yapıp oynayabilirsin.

Hocam bizde ki sorun sizde ki gibi değil işte. Biz hiç oyunu dahi açamıyoruz. Socialclub sitesine dahi giremiyoruz.

Bir sorum daha olacaktı malum oyun 2013 yılında çıktı ve hikayesini 2-3 kere izleyerek bitirdim hal böyle olunca hikaye modunu oynamak çok sarmıyor %100 Save yapsam ban yeme ihtimalim var mı?
Rockstar bulut servisi kullanıyor musun bilmiyorum. Konuya da pek hakim değilim ama Offline mod Online modla alakalı değil diye biliyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı