GTA 5 Ban yedim

Bildiğim kadarıyla hiçbir şekilde Online kısmına giriş olmuyor banlı olduğun ortaya çıkıyor bende Steam üzerinden oynarken durup dururken ban yedim mail hesabıma mesaj gönderdiler 30 gün sonra tekrar giriş yapacağımı ve Online kısmındaki karakterimin silindiğini belirttiler.
Fivem mi diyorsun yoksa social club hesabımı? Perma ban bildiğim kadarıyla kalkmıyor. Nasıl tekrar giriş yapılıyor anlayamadım
Bende türkçe yama indirdim steam üzeri kuruluydu. Nasıl ban yediniz? Gerekçesi ne?
Türkçe yamayı 10 gün kullanmıştım sorun yoktu, 11. gün de online giriş yaparken uyarı verdi Perma Ban vs yazıyordu öyle olmuştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fivem mi diyorsun yoksa social club hesabımı? Perma ban bildiğim kadarıyla kalkmıyor. Nasıl tekrar giriş yapılıyor anlayamadım

Türkçe yamayı 10 gün kullanmıştım sorun yoktu, 11. gün de online giriş yaparken uyarı verdi Perma Ban vs yazıyordu öyle olmuştu
social hesabım ban yedi normal bir şekilde online girmeye çalışıyordum ve girmiyordu ban yazıyordu.

social hesabım ban yedi normal bir şekilde online girmeye çalışıyordum ve girmiyordu ban yazıyordu.
Online a girerken kapatmak mı gerekiyor hocam yamayı yada silmek?

Türkçe yamayı 10 gün kullanmıştım sorun yoktu, 11. gün de online giriş yaparken uyarı verdi Perma Ban vs yazıyordu öyle olmuştu
Online a girerken kapatmak mı gerekiyor hocam yamayı yada silmek?

Yamayı silmende tavsiye var şahsen arkadaşıma epic gamesden satın almıştım indirmek yerine korsan olan vardı dosyaları tanıttım yamalıydı araba türkçe vs online kısmına giriş yapmadı hata verdi ne hatası verdiğini hatırlamıyorum ama yamayı silince düzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı