GTA 5 Ban yedim

Steam üzerinden GTA 5 indirmiştim, ardından da Türkçe yama kurmuştum, perma ban yedim. Sorum şu; Hesap banlı olduğu için, Fivem mod oynayabilir miyim? Herhangi bir engel olur mu?

Fivem mi diyorsun yoksa social club hesabımı? Perma ban bildiğim kadarıyla kalkmıyor. Nasıl tekrar giriş yapılıyor anlayamadım
Bende türkçe yama indirdim steam üzeri kuruluydu. Nasıl ban yediniz? Gerekçesi ne?
Türkçe yamayı 10 gün kullanmıştım sorun yoktu, 11. gün de online giriş yaparken uyarı verdi Perma Ban vs yazıyordu öyle olmuştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
social hesabım ban yedi normal bir şekilde online girmeye çalışıyordum ve girmiyordu ban yazıyordu.

social hesabım ban yedi normal bir şekilde online girmeye çalışıyordum ve girmiyordu ban yazıyordu.
Online a girerken kapatmak mı gerekiyor hocam yamayı yada silmek?
Online a girerken kapatmak mı gerekiyor hocam yamayı yada silmek?

Yamayı silmende tavsiye var şahsen arkadaşıma epic gamesden satın almıştım indirmek yerine korsan olan vardı dosyaları tanıttım yamalıydı araba türkçe vs online kısmına giriş yapmadı hata verdi ne hatası verdiğini hatırlamıyorum ama yamayı silince düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…