GTA 5 başka bir Disk'e nasıl atılır?

Dosya konumundan kes yapıştır yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Böyle bir şey yapamazsınız. Onun bulunduğu Konum Rockstar Games'de kayıtlıdır. Eğer Rockstar Launcher'da kayıtlı konumu C:/kullanıcı/Gta5 ise sen onu kesip D:/kullanıcı/Gta5'e atarsan Dosya bulunamaz ve Rockstar yeniden gta indirmeye çalışır. Yapmanız gerekenleri altta listeliyorum.

• İlk önce oyunun dosya yapısını oluşturman lazım. Yani C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA5 > C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA5 diskler farklı ama dosya yolları aynı olacak.
  • Sonra Kayıt Defteri Düzenleyiciyi açıp dosya yolunu güncellemek.
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\Grand Theft Auto V "InstallFolder"="C:\\Program Files\\Rockstar Games\\Grand Theft Auto V"
Eğer Bunlar Olmazsa Aşağıdaki yolu uygulayın:

1- Öncelikle D: içinde Program Files adında bir klasör oluşturun. Oyunun kurulu olduğu Rockstar Games klasörünü tamamen buraya kopyalayın.
2- Social Club'dan GTA 5 Setup Tool'u indirin. İndirdiğiniz uygulamayı açıp Uninstall seçerek oyunu silin. (Uninstall seçtikten sonra çıkan uyarıya hayır diyin.) Böylece eski diskteki oyunu tamamen sileceksiniz.
3- Denetim masasından Social Club programını silin.
4- İndirdiğiniz Setup Tool'u tekrar açın ve kurulum başlayacaktır. Kurulumu yaparken D: içine attığınız Rockstar Games/Grand Theft Auto V klasörünü seçin.
5- Masaüstüne gelen kısayoldan oyunu başlatabilirsiniz.

Sorunumu çözdüm yardımınız için teşekkür ederim tek yapmam gereken yer ayarlara gitmekmiş zaten oraya baksanız sizde bulursunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı