Hele bir bedava versinler bir daha hayatta Rockstar oyunlarını orijinal oynamam, 200 TL para verdiğim oyunu bedava verecekler, ben o firmayı desteklemeye devam edeceğim, oldu.
Hele bir bedava versinler bir daha hayatta Rockstar oyunlarını orijinal oynamam, 200 TL para verdiğim oyunu bedava verecekler, ben o firmayı desteklemeye devam edeceğim, oldu.
Verdiğin mantık çok saçma. 2 yıl önce sinemaya gittim bir film izledim şimdi televizyonda ücretsiz olacak. Bir daha o filmin yapımcılarından başka film falan izlemem. İzlersem korsan izlerim gibi birşey diyorsun şu an.
Yeniden siteye giremiyorum "Forbidden" diyor. Neden yasaklandı anlamadım.
Verdiğin mantık çok saçma. 2 yıl önce sinemaya gittim bir film izledim şimdi televizyonda ücretsiz olacak. Bir daha o filmin yapımcılarından başka film falan izlemem. İzlersem korsan izlerim gibi bir şey diyorsun şu an.
Yeniden siteye giremiyorum "forbidden" diyor. Neden yasaklandı anlamadım.
Aşağıdaki tweet en büyük örneklerden bunun gibi düşünen binlerce insan var en az ve benim hiç hoşuma gitmiyor ve sırf buyuzdende umarım GTA 5 hiç bir zaman bedava olmaz.