- Makaleler
- 11
Hele bir bedava versinler bir daha hayatta Rockstar oyunlarını orijinal oynamam, 200 TL para verdiğim oyunu bedava verecekler, ben o firmayı desteklemeye devam edeceğim, oldu.
Sorma birde Instagram'da yorumları okuyorum Millet şimdiden bir sürü hesap açıp satmanın derdine düşmüş bile.Hele bir bedava versinler bir daha hayatta Rockstar oyunlarını orijinal oynamam, 200 TL para verdiğim oyunu bedava verecekler, ben o firmayı desteklemeye devam edeceğim, oldu.
Verdiğin mantık çok saçma. 2 yıl önce sinemaya gittim bir film izledim şimdi televizyonda ücretsiz olacak. Bir daha o filmin yapımcılarından başka film falan izlemem. İzlersem korsan izlerim gibi birşey diyorsun şu an.Hele bir bedava versinler bir daha hayatta Rockstar oyunlarını orijinal oynamam, 200 TL para verdiğim oyunu bedava verecekler, ben o firmayı desteklemeye devam edeceğim, oldu.
Verdiğin mantık çok saçma. 2 yıl önce sinemaya gittim bir film izledim şimdi televizyonda ücretsiz olacak. Bir daha o filmin yapımcılarından başka film falan izlemem. İzlersem korsan izlerim gibi bir şey diyorsun şu an.
Yeniden siteye giremiyorum "forbidden" diyor. Neden yasaklandı anlamadım.
Sende yeni düzeldi.Site yeni düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.