Behlül Haznedar
Hectopat
okuyun WD2 olacak.
okuyun WD2 olacak.
GTA V daha mümkün şu an.
Pazar payı büyük olsa da sonuçta epic games rockstara bir ücret ödemeden satacak değil. Aynı zamanda ise oyun içi satın alımlar ile bu karı katlayabilir.GTA 5 pazar payı çok yüksek dediğim gibi Rockstar böyle bir hamle yapmaz.
Benim anlamadığım nasıl Rockstar Games yapmıyor da Epic Games yapabiliyor? Steam'da bile en fazla indirime giriyor. Bence GTA 5 bedavaya düşmez. Başka büyük bir oyun girer.
Pazar payı büyük olsa da sonuçta Epic Games Rockstar'a bir ücret ödemeden satacak değil. Aynı zamanda ise oyun içi satın alımlar ile bu karı katlayabilir.
Sen düşünüyor musun yeni gelen oyuncuların o oyun içi satım alımlarını yapacağını. Çoğu hile olacak ben GTA sahibi olarak söylüyorum 3.5 yıldır oynuyorum 350'ye yakın saat oynama sürem var.
Ben kesin gözüyle bakmıyorum olursa üzülürüm ama eğer olmazsa başka oyun verirlerse güzel bir politika izlemiş olacaklar şimdiden kaç kişi kaydoylu oyunu bekliyor bilinmez
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.