GTA 5 devri geçti mi?

randomname1234

Decapat
Eski sistemime orijinal almak istemediğim için uzun bir süre korsan tükettim. Daha sonra Steam yaz indirimleriyle beraber Criminal Enterprise Starter Pack'li versiyonunu 100 liraya aldım. Rockstar Games'e borcumu ödedim ama pek oynama havamda değilim. Hiç Online oynamamış bana devri geçmiş sayılmasa bile size göre geçti mi? Gelen güncellemeler tatmin ediyor mu?

Eski sistemime orijinal almak istemediğim için uzun bir süre korsan tükettim. Daha sonra Steam yaz indirimleriyle beraber Criminal Enterprise Starter Pack'li versiyonunu 100 liraya aldım. Rockstar Games'e borcumu ödedim ama pek oynama havamda değilim. Hiç Online oynamamış bana devri geçmiş sayılmasa bile size göre geçti mi? Gelen güncellemeler tatmin ediyor mu?

GTA 5 bence hala popüler ve oynanabilecek bir oyun. Arkadaşların da var ise gerçekten tadından yenmez, saatlerce vakit geçirebilirsiniz. Arkadaşın vb. yoksa online'ı tavsiye etmiyorum, çekilmez bir hal alıyor :)

Tek başına online'da yapılacak birşey yok, karşıdaki adamlar 3-4 kişi girmişler hep seni öldürürler kanser olursun, görev yapmak istersin, troll adamlar gelir saçma sapan hareketler yaparlar yani kısacası arkadaşsız online'ı çekilmiyor. Tecrübeyle sabittir.

Hala güncelleme alan bir oyun. Bende korsan kullandığım için emeğin karşılığı verdim oyunu aldım. Yeni bir oyunu çıkmadığı sürece bu oyun hala oynanacak. Bu oyunun durması için yenisinin çıkması şart. Umarım bir 3 sene sonra çıkar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı