GTAV
klasörü oluşsun.GTAV
klasörünün içine atalım.GTAV
klasörü oluşsun.GTAV
klasörünün içine atalım.Çözüldü.
Çözüldüğüne sevindim. Dostum bir şeyi merak ediyorum. Steam'da oyuna sahip oluğun halde neden Epic Games'e taşımayı düşünüyorsun.
Vardır belki bir sebebi mesela benim Steam hesabımda Gta V yok fakat story oynayıp bitirmek için arkadaşımın hesabından indirmiştim şimdi ücretsiz olunca Epic Games'ten ben de aldım artık kendi hesabımdan oynayabileceğim bu yüzden benim de steamden epic games'e taşımam gerektiÇözüldüğüne sevindim. Dostum bir şeyi merak ediyorum. Steam'da oyuna sahip oluğun halde neden Epic games'e taşımayı düşünüyorsun.
Biz aynı yöntemi yaptık ama 188 GB oldu. Acaba doğrulama mı yapıyor baştan mı indiriyor?
Biz aynı yöntemi yaptık ama 188 GB oldu. Acaba doğrulama mı yapıyor baştan mı indiriyor?
Ben böyle hallettim arkadaşlar.
- Steam -> Steamapps -> common -> Grand Theft Auto V klasörüne girip bütün dosyaları kopyalayın
- Sonrasında Epic Games Launcher'da GTA V'in yüklemesini başlatıp durdurun ki Epic Games'in klasörüne yeni bir GTA V klasörü oluşsun.
- Bunu yaptıktan sonra indirmeyi durdurup Epic Games Launcher'i tamamen kapatıp önceden kopyalamış olduğumuz dosyaları Epic Games GTA 5 klasörünün içine atalım.
- En son olarak Epic Games Launcher'i açıp indirmeyi başlatın burada dosyalar doğrulanıyor deyip hızınıza göre yaklaşık 5 - 10 dakika bekletip doğrulamayı bitirecek ve oyuna girebileceksiniz.
Denemek lazım büyük ihtimalle yukarıda anlattığım gibi yapılırsa çalışırAynı şey Rockstar'dan Epic Games olur mu?
İçlerinde çözüme kavuşan var mı? Varsa bana iletirsen sevinirim. Eğer çözüm yoksa bakmasının bir anlamı yok çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.