GTA 5 Ekran Kartı Yarısını Kullanma Sorunu

EmreGMR

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Benim ekran kartım yüksek ve önerilen ayarlarda 60 FPS veriyor fakat kart yarısını kullanıyor ve arada 50 oluyor. Böyle bir ekran kartına sahip olup da arada düşüş yaşamam beni kaygılandırdı, VSYNC kapalı olsa bile 60-70 en fazla ve arada bu yüzden düşüş oluyor. Ne yapabilirim? Oyun zevkim kesilmiş durumda, birde atacağım videoda adam neredeyse benimle aynı ayarları kullanmış ama 80-120 FPS alıyor :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoya göre şehir içinde darboğaz var ve videoda şehir içinde 40-55 civarı fps alıyor.İ5 6600 işlemcinin gtx 1070 darboğaz olmasına şaşırdım biraz açıkçası.
Oyundaki grafik ayarlarını bol bol arttır.

Son düzenleme:
Çözünürlüğü yükselt, ayarların hepsini ultra ya çek, DSR kullanabilirsin. GTA 5 işlemci ağırlıklı bir oyundur, biraz darboğaz yapması normal ama GPU kullanımını %50 yapması hiç normal değil. Population Density ve Distance Scaling ayarlarını biraz düşür.

Son düzenleme:
Benim ekran kartım yüksek ve önerilen ayarlarda 60 FPS veriyor fakat kart yarısını kullanıyor ve arada 50 oluyor. Böyle bir ekran kartına sahip olup da arada düşüş yaşamam beni kaygılandırdı, VSYNC kapalı olsa bile 60-70 en fazla ve arada bu yüzden düşüş oluyor. Ne yapabilirim? Oyun zevkim kesilmiş durumda, birde atacağım videoda adam neredeyse benimle aynı ayarları kullanmış ama 80-120 FPS alıyor :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Arka planda çalışan bir şey var mı ?
Ayarları en sona çek.
Hala darboğaza devam ederse temiz bir formatla yeni bir kurulum yap.
6600 darboğaz yapmaz.
Başka oyunlarda yapıyor mu onu da kontrol et.

Arka planda çalışan bir şey var mı ?
Ayarları en sona çek.
Hala darboğaza devam ederse temiz bir formatla yeni bir kurulum yap.
6600 darboğaz yapmaz.
Başka oyunlarda yapıyor mu onu da kontrol et.
Arka planda çalışan çoğu şeyi kapatmaya çalışıyorum oyuna girerken.

Bilgisayarın boşta işlemci kullanımını görev yöneticisinden paylaşır mısınız? Arka planda bir uygulama işlemcinizi kullanıyor ve oyundan verim almanızı engelliyor olabilir.
ngnjgngng.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı