GTA 5 en sevdiğiniz karakter?

Emre061626

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 en sevdiğiniz karakter? Benim GTA 5'de en sevdiğim karakter Michael, sizin görüşleriniz nedir, hangi karakter sizce en iyisi, karekterin özelliği, olaylara verdiği tepkiler felan olarak?

Kesinlikle Franklin. Gerek yetenekleri olsun, gerek görünüm, gerekse hikaye akışı olsun; Franklin bize bam başka bir deneyim sunuyor.

Diğer karakterlerin (Trevor ve Micheal) aşırı boş olduğunu düşünüyorum. Özellikle Trevor. Karakteri deli yapınca komik olacağını düşünen yönetmen, olmadı.

Franklin, anket koy bence.
Kesinlikle Franklin. Gerek yetenekleri olsun, gerek görünüm, gerekse hikaye akışı olsun; Franklin bize bam başka bir deneyim sunuyor.

Diğer karakterlerin (Trevor ve Michaell) aşırı boş olduğunu düşünüyorum. Özellikle Trevor. Karakteri deli yapınca komik olacağını düşünen yönetmen, olmadı.
Kısmen haklısın, Franklin zaten asıl ana karakter bu oyunda.
Oyunun son bölümünde Michael'i Öldürmek, Trevor'u öldürmek veya tüm düşmanları öldürmek seçeneklerini bile Franklin seçiyor.
Kısaca oyunun akışını Franklin belirliyor.

Franklin, alabildiğim kıyafetler ve tepkileri bana uyuyor. Trevor çok ilgimi çekmemişti Michael'i de hikayede yaptıklarından dolayı sevmemiştim.

Franklin.

Bir oyunda en sevdiğim şey boş boş araba sürmektir, ve franklinin de araba sürerken zamanı yavaşlatma özelliği sayesinde en iyi onda araba sürebiliyorum.

Aynen franklinin araba sürmesi çok iyi özel yetenek olarak polislerden falan rahatça kurtulabiliyor, diğerlerinin özel gücüde silahlı çatışmayı yavaşlatmak ama özetle bende franklin i seviyorum aslında kullanış ve tepki olarak gayet iyi :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı