GTA 5 Enhanced Edition HDD de oynanır mı?

• Konuyu başlatan Jure
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 702
İşletim sistemi
Windows 11

Jure

Decapat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
gtx 1060 6gb
Arkadaşlar merhaba. Benim sistemimde 240GB SSD ve 1TB HDD var. Ben yeni cıkan GTA 5 enhanced sürümünü HDD'ye indirdim. Oyun yayınlanmaya basladıgında da oynamaya başlayacağım. Minimum sistem gereksinimlerinde SSD yazıyor. Eğer HDD'de oynarsam oyun kasar mı?

Arkadaşlar merhaba. Benim sistemimde 240GB SSD ve 1TB HDD var. Ben yeni cıkan GTA 5 enhanced sürümünü HDD'ye indirdim. Oyun yayınlanmaya basladıgında da oynamaya başlayacağım. Minimum sistem gereksinimlerinde SSD yazıyor. Eğer HDD'de oynarsam oyun kasar mı?
Oynarsın ama otobanda son gaz giderken bir anda anlık takılmalar olur. Ve oyunu açarken yükleme ekranında 5 dakika beklersin. Online ise tamamen eziyet olur. Hikayeli gireceksen öyle aman aman sorun olmaz.

Hocam sinir krizi geçirebilirsiniz. Kaplamalar vb. geç yüklenir

Daha yavaş girersiniz bir de bazen dokular daha yavaş yüklenir araba sürerken ya da heist falan girdiginizde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı