IOBit'e ait programları kullanmayın, elinizdeki driver'dan da olursunuz.Driverlarının güncel olduğundan emin misin dostum?
IObit'e ait programları kullanmayın, elinizdeki Driver'dan da olursunuz.
Bu rehber yoluyla şu anki sürücünüzü kaldırın.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Ardından ekran kartı modelinize göre markanın resmi sitesinden sürücüyü aratın ve indirin.
Driver Booster tarzı şeyler bu sitede yasak diye biliyorum. Önermezseniz iyi olur.Driverlarının güncel olduğundan emin misin dostum?
Sende gine iyi bende ESC ye basınca oyundan atmıştı.Arkadaşlar yeterli sistemim var oyunda hiçbir sıkıntı yok fakat ESC bastığım zaman dehşet kasıyor, ne yapmalıyım?
Sistemim.
R5 3500X.
1660S.
16 GB RAM
B450M Dragon.
Benim bir mağduriyetim olmadı çünkü çok eski bir bilgisayarda kullanmıştım. Dolayısıyla çalıştıracak kadar sürücü bulması yeterli olmuştu.Hocam ben senelerdir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Neden böyle dediniz aydınlatırsanız sevinirim

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.