GTA 5 FPS Drop Problemi

Oyun orijinal mi? İmzadaki sistemle çimlerde asla 20 FPS'lere düşmüyorum. Ancak ot ayarları very high da.
Hayır değil, FPS deneme amaçlı indirmiştim. Memnun kalsaydım eğer satın alacaktım.
Gece FPS düşüşü yaşıyorum şimdide. Gündüz hiçbir problem yok gayet iyi değerler 75-140 arası. Yerine göre değişiyor gündüz. Gece varsayılan ayarlarda bile 45 lere düşüyor şuan.
Monitörünüzü en kısa zaman da yükseltin.
Monitör değiştirmenin FPS'e bir katkısı olur mu?

Son düzenleme:
Hayır değil, FPS deneme amaçlı indirmiştim. Memnun kalsaydım eğer satın alacaktım.
Gece FPS düşüşü yaşıyorum şimdide. Gündüz hiçbir problem yok gayet iyi değerler 75-140 arası. Yerine göre değişiyor gündüz. Gece varsayılan ayarlarda bile 45 lere düşüyor şuan.

Monitör değiştirmenin FPS'e bir katkısı olur mu?
O çözünürlük ile tabiki olacaktır.

Ben şöyle söyleyeyim orta-yüksek ayarlama yaptığım zaman GTAV 100FPS altına düşmüyorum. GTX1050ti kullanıyorum üstelik. 1080p 144Hz DP monitör bilmiyorum alakası var mı ama sanmıyorum. Yazılımsal olduğu kanaatindeyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı