Mod olarak kurmak isterseniz NoMoreMissingBlips.
O halde bunu indirin. No more disappearing blipsBu mod, blipleri ortadan kaldırmıyor. Aksine kaybolmamasını sağlıyor örneğin "open all interiors" modunu yüklediğimizde çok fazla blip olduğu için bazı blipler kayboluyor linkini gönderdiğiniz mod ise bliplerin kaybolmaması için.
O halde bunu indirin. No more disappearing blips
Git kendin bul o zaman.Aynı bo*un lavicerti hocam ben haritada bir tane bile blip olsun istemiyorum anlamışsınızdır umarım.
Git kendin bul o zaman.
Daha saygılı olan ergenlik zamanlarını geçmiş insanların sorunlarını genelde çözmeden bırakmam, vaktiniz bu kadarmış benim için.Ben zaten kendim de arıyorum. Ararken aynı zamanda buradan da bir destek bekliyorum belki bilen vardır umuduyla ama senin gibiler çıkıyor karşıma
Eğer konu hakkında bir bilginiz yok ise lütfen o konuya mesaj göndermeyin iyi sosyalleryine de yardım etme çabanız için teşekkür ederim.
Ben zaten kendim de arıyorum. Ararken aynı zamanda buradan da bir destek bekliyorum belki bilen vardır umuduyla ama senin gibiler çıkıyor karşıma
Eğer konu hakkında bir bilginiz yok ise lütfen o konuya mesaj göndermeyin iyi sosyalleryine de yardım etme çabanız için teşekkür ederim.
Modlu oynuyorsunuz sanırsam şu modu kurun;Bir şey soracağım reis biliyorsundur belki.
Story modda blipler kendi kendine kayboluyor onu nasıl açacağım oyundan çık gir yapmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.