GTA 5 harita blipleri nasıl kaldırılır?

Bu mod, blipleri ortadan kaldırmıyor. Aksine kaybolmamasını sağlıyor örneğin "open all interiors" modunu yüklediğimizde çok fazla blip olduğu için bazı blipler kayboluyor linkini gönderdiğiniz mod ise bliplerin kaybolmaması için.
O halde bunu indirin. No more disappearing blips

Git kendin bul o zaman.

Ben zaten kendim de arıyorum. Ararken aynı zamanda buradan da bir destek bekliyorum belki bilen vardır umuduyla ama senin gibiler çıkıyor karşıma :)

Eğer konu hakkında bir bilginiz yok ise lütfen o konuya mesaj göndermeyin iyi sosyaller :) yine de yardım etme çabanız için teşekkür ederim.

Ben zaten kendim de arıyorum. Ararken aynı zamanda buradan da bir destek bekliyorum belki bilen vardır umuduyla ama senin gibiler çıkıyor karşıma :)

Eğer konu hakkında bir bilginiz yok ise lütfen o konuya mesaj göndermeyin iyi sosyaller :) yine de yardım etme çabanız için teşekkür ederim.
Daha saygılı olan ergenlik zamanlarını geçmiş insanların sorunlarını genelde çözmeden bırakmam, vaktiniz bu kadarmış benim için.

Bir şey soracağım reis biliyorsundur belki.

Story modda blipler kendi kendine kayboluyor onu nasıl açacağım oyundan çık gir yapmak istemiyorum.

Bir şey soracağım reis biliyorsundur belki.

Story modda blipler kendi kendine kayboluyor onu nasıl açacağım oyundan çık gir yapmak istemiyorum.
Modlu oynuyorsunuz sanırsam şu modu kurun;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı