GTA 5 High için PC

Daha fazla  
Meslek
Öğrencilik
Yetmez ekran kartı çöp. 17.3 NİTRO 1HAFTALIK KUTULU FATU İNTEL 3.5GHZ GTX960M ÖZEL SERİ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 236413060 Bunu al açmadığı oyun olmayacak. Ve Gta 5'i son ayarlarda oynarsın.

Kardeşim 3000tl çok pahalı. 2000tl anca verebilirim. Ekran kartını değiştirme şansım yok mu?

Masa üstü PC toplamak isterseniz yardımcı olabilirim.

GTA V FPS;
low = 58 fps
medium = 44 fps
high = 11 fps
Ekran kartın dışındaki sistem özellikleri gayet yeterli fakat ekran kartın Medium'a kadar karşılıyor.
EDİT: ekran kartı anakart'a gömülü değişmez.

Yok maalesef. Çok gezen biriyim. Ve toplu garantili sorunsuz tam bir pc istiyorum. Ve gelecek sene büyük İhtimalle İstanbul da bir Lise ye gidicem. Buyüzden gezen birisi olucam. Pc laptop olması şart. Ekran kartı değişemez mi???

Değişmez aynı ekran kartı bende de var.

@pccandır arkadaşım medium da kasıyor mu peki?? Gta 5 i Medium da oynamak kötü mü? Ve GTA 5 i Korsan alsam kaç dvd olmalı? Yoksa direk HardDiske mi attırmalıyım?

@pccandır arkadaşım medium da kasıyor mu peki?? Gta 5 i Medium da oynamak kötü mü? Ve GTA 5 i Korsan alsam kaç dvd olmalı? Yoksa direk HardDiske mi attırmalıyım?
Korsan cd daha çıkmadı sanırsam. Ben medium'da 42 fps ile oynuyorum "r5 m230" grafikler gayet yeterli, high'da açmanıza gerek yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…