GTA 5 High için PC

Ve FreeDos diyor. Yani işletim sistemsiz mi geliyor?? Eğer işletim sistemsiz geliyorsa bende bitane orjinal windows 8.1 li çok basit bir pc var. Onun ürün anahtarıyla kursam sorun olur mu?
Aynen içinde işletim sistemi yok ama sen yükleyebilirsin. (y)

Biliyorum geçiş yaptım. Bu freedos pc ye win 10 sistemi kurduğumda diğer pc deki ürün anahtarını girince 2 pcde de herhangi bir sorun çıkmazsa benim için de sorun yok. Yanına da yakında bir GTA 5 alırım biter.

Biliyorum geçiş yaptım. Bu freedos pc ye win 10 sistemi kurduğumda diğer pc deki ürün anahtarını girince 2 pcde de herhangi bir sorun çıkmazsa benim için de sorun yok. Yanına da yakında bir GTA 5 alırım biter.
İşletim sistemi tekrar yüklemen gerekecek sadece. Sonra sürücüleri güncelle ve sorunsuz oyna GTA 5'i ;)

Uygun sürüler cd içinde gelir mi yoksa netten indirerek kurar mıyım? Hangi pc ye tekrar yüklicem? Ve GTA 5'i 25TL ye DVD almaya değer mi? Yoksa yüklettiriyim mi?
Korsan alma. Orjinal kutulu al. Alacağın notebook'a yükliyeceksin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Korsan alma. Orjinal kutulu al. Alacağın notebook'a yükliyeceksin.

Sağol kardeşim. Yakın bir zamanda düşünüyorum bu pc yi. Eğer alırsam orjinal oyunu alıp tüm test videolarını paylaşıcam. Bu kadar zaman uğraştığın için teşekkür ederim. Allah Razı Olsun

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı