GTA 5 High için PC

@pccandır arkadaşım medium da kasıyor mu peki?? Gta 5 i Medium da oynamak kötü mü? Ve GTA 5 i Korsan alsam kaç dvd olmalı? Yoksa direk HardDiske mi attırmalıyım?
Korsan hiç alma. Adam korsana 50 Tl istiyor:). 50 tl korsan alacağına 100 tl daha ver. Orjinal kutulu al. 7 dvd 5 gb'da indirme dosyası oluyordu sanırım.

Gta 5 burda 25tl. Neyse GTA 5 i bir şekilde hallederim. Önemli olan pc. Bir arkadaş en son linkini atmış. O çok güzel duruyor. Onu almam daha mı iyi? Onda high çalışır mı?

Gta 5 burda 25tl. Neyse GTA 5 i bir şekilde hallederim. Önemli olan pc. Bir arkadaş en son linkini atmış. O çok güzel duruyor. Onu almam daha mı iyi? Onda high çalışır mı?
Tavsiye ettiğim ekran kartının Gta 5 performansı :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

High benim oynamak istediğim seviye. Yani en güzel oynanabilicek derece diye düşünüyorum. Zaten medium, normal demek. @Furkan Emir arkadaşım bahsettiğin sistem İ5 4 Çekirdek ve 4GB RAM 3-5 yıl yeteceğini sanmıyorum. Bana 8GB RAM i7 8 çekirdekli iyi bir işlemci ve anakart lazım. 0 veya 2. El farketmez.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı