GTA 5 High için PC

İ5 işlemci oyun için yeterlidir isime bakarsanız sizin daha çok işiniz var. 4 GB RAM daha RAM alıp eklemek hiç zor bir şey değil profosyonellik gerekmiyor. O Fiyata alınacak en iyi bilgisayarı gösterdim size daha ne olsun GTX 950M boru değil.
Aynen oyunlarda ekran kartı önemlidir. Diğer parçalar her ne kadar önemli olursa olsun oyunları çalıştıran sonuçta ekran kartıdır. ;)

Biz burada siz bilmediğiniz için yardımcı olmaya çalışıyoruz fakat siz burada şehir efsanelerine takılarak bu i5 oyun açmaz bu i7 oyun açar mantığı ile bakıyorsunuz. Biz siz bilmediğiniz için yardımcı olmaya çalışıyoruz siz bizim önerdiğimiz cihazı kötülüyorsunuz.

Hmm. Eğer arkadaşın 1950tl ye bahsettiği İ5 li pc High da sorunsuz çalışırsa be 3-5 yıl oyun, ders, film gibi şeyleri sorunsuz çalıştırırsa benim için sorun olmaz. Sonuçta İ5 bana birşey yapmıyor. Sorun değil yani. Pc ler hakkında çok bilgim olmadığı için iyi öğrenip anlamak istiyorum.

Hmm. Eğer arkadaşın 1950tl ye bahsettiği İ5 li pc High da sorunsuz çalışırsa be 3-5 yıl oyun, ders, film gibi şeyleri sorunsuz çalıştırırsa benim için sorun olmaz. Sonuçta İ5 bana birşey yapmıyor. Sorun değil yani. Pc ler hakkında çok bilgim olmadığı için iyi öğrenip anlamak istiyorum.
5 yıl değil 6 yıl gider high ayarlarda. (y)

Casper Exper gibi markalara sakın ama sakın bulaşmayın kim ne derse desin almayın sizi kandırmaya çalışan çakallar bilmemenizden kaynaklanıp sizi kazıklayabilir. En doğru bilgi için gelin burada konu açın. Dediğim PC gayet kalitelidir 4 GB RAM takviyesi yaparak 5 sene rahat oyun oynarsınız.

@Furkan Emir kardeşim SSD si yokmuş sanırım yani sabit hard diski yok mu yani? Peki 750gb lik veya 500gb lik oyunlara uygun hızlı bir anakart + 4 gb ram daha ne kadar eder? Toplam fiyat tr karşılığı ne kadar olur? Yardım ederseniz sevinirim.

Ve FreeDos diyor. Yani işletim sistemsiz mi geliyor?? Eğer işletim sistemsiz geliyorsa bende bitane orjinal windows 8.1 li çok basit bir pc var. Onun ürün anahtarıyla kursam sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı