GTA 5 hikaye modunda para hilesi

Birgaripmazlum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600x
Amd Radeon Rx 6700 XT 12GB
Asus Prime b550m-k
Kingston Fury (2x8) 16 GB Ram 3600mhz
1TB KioxiaExceriaM.2 NVMe
GTA 5'de hikaye modunda para hile yapacağım Cheat Engine ile banlanır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'de hikaye modunda para hile yapacağım Cheat Engine ile banlanır mıyım?

Hikaye modunda kesinlikle yemezsiniz. Cheat Engine biraz uğraştırıcı gibi hocam Menyoo kullanabilirsiniz daha işlevsel ve eğlenceli hale getiriyor oyunu. Yine de siz bilirsiniz fakat hikaye modunda yemezsiniz içiniz rahat olsun.
(Mod kurup Online girmeye çalışmayın ban yersiniz.)

Para hilesi hikaye modunda şöyle yapılıyor: Şimdi Cheat Engine'yi indiriyorsun onu sekme olarak açıyorsun sonra GTA'ya giriyorsun ve franklini seçiyorsun ve telefondan interneti aç ve borsa uygulamasına gir ve herhangi bir hisseden 11 tane al ve Alt Tab ile chet Engine'yi aç ve yukarıdaki kırmızı yanıp sönen bilgisayar simgesinde GTA Enhanced'i seç ve 4 bytes yazan yere tıkla oradan floatı seç ve yukarıdaki yere 11 yaz ve üstten New scana tıkla bir sürü şey çıkacak sonra onu yine sekme durumuna küçült sonra o hisseden birini sat ve yine chet Engine açıp 11 yazdığın yere tıkla ve 10 yaz böyle sonuç sayısı azalacak bunun aynısını bir tane sonuç kalana kadar Next scan diyerek yap ve sonuncu kalan sonucu kırmızı okla aşağıya kopyala ve onun vaule kısmını çok büyük olmamak şartıyla 1004457 43673783 gibi sayılar yaz ve artık yazdığın sayı kadar hissen var hepsini satınca para hilesi oluyor ben denedim 2 milyar param oldu onlinedede nasıl yapıldığını biliyorum ama burada sıkıntı olabilr diye söylemiyorum ban cevap olarak tel numara verin ben size özelden yazarım ondan sonra numaranızı silerim isterseniz sıkıntı olmaz (o kadar yazdım bir deneyin)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı