GTA 5 Hile İtirafı

Benimkiler bankada duruyor ban yemedim hatta Rockstar bile para atıyor bana :D

Bankaya sokunca ban yenilecek diye de bir şey yok zaten hocam. O dediklerim sadece tedbir. Bilmeyen konuşuyor işte. Milletin oyununu trollemedikçe ve hilenin cıvığını çıkarmadıkça sorun olmuyor. Şahsen hile yazılımı kullanmadım ama 4 sene boyunca kullananları tanıdım ve işin sistematiğini biliyorum.

Ban mı yer :) Parayı harcamazsa, ban yeme ihtimali daha fazla oluyor. Parayı bankaya sokmayıp, harcarsa bir şey olmaz. Arkadaşlarımla 4 senedir oynuyoruz, herhangi bir problem olmadı. Zaten Rockstar, daha çok yazılım kullananlarla ve insanların oyununu bozanlarla ilgileniyor.

Adam geliyor, herkesin kafasından para yağdırıyor icabında. Öyle olsa herkes ban yer, ortada adam kalmazdı. O sebeple telaşa gerek yok.

Rockstar forumunda öyle yazılmıştı o yüzden dedim. Ben de yıllar önce bir arkadaşın yardımıyla free roamda m tuşundaki menüden yarış ayarlayarak her seferinde 15m veren hileyle para kasmıştım. Belli bir aradan sonra time trial hilesi çıkmıştı. Hangi sunucuya girsen görmen mümkündü. Gidip onu da yaptık 1 ay sonra 1 ay uzaklaştırma aldım. Geri döndüğümde yeniden karakter oluşturmam gerekmişti. Yani sizin de dediğiniz gibi göstere göstere yapmamak gerek.

Oyun adeta kapitalizm ile yönetiliyor. Oyundaki yaşam tarzı, fiyatlar, reklam panoları, polislerin davranışları vs. hepsi buna işaret. Belki hile de bu sistemin bir parçasıdır :)

Oyunda para dağıtılmıyor.
PC versiyonunda Bounty gönderebiliyorsunuz, dağıtabiliyorsunuz.
O parayı hızlı bir şekilde harcadığınız zaman Rockstar tarafından fark edilip ban yiyebilirsiniz. Bu hileden hileye göre değişir ancak genel bir kural bu.
Parayı bankaya atarsanız büyük ihtimal bankadaki paranız sıfırlanmaz.
Level hilesini abartırsanız ban yersiniz.

Bunlar internal hileler için geçerlidir.
External gibi hileler için uzaktan güncelleme yapıldığından ban yeme olasılığınız düşüktür. (External hileler genellikle Premium olduğu için, İnternal gibi fazla kişi kullanIlmadığı için hile sistemleri yakalayamıyor.)

Bende para hilesi yaptım. Hemde çokça. Ama kimseye bir zarar vermedim sadece kendime para kazandırdım çünkü oyuna para kazanmak ve her istediğini yapmak zor. Oyundaki bütün eşyaları aldım ve 1 hafta sonra ban yedim. 1 aylık. Oyunu geri açtığımda karakterim, levelim, arabalarım ve evlerim duruyordu. Sadece paramı almışlardı. Gereksiz şeyleri satarak bir o kadar daha para kaldırdım ve hala o para bitmedi. :LOL: Bir daha yapmayacağım çünkü bir süre sonra oyundan soğutuyor. Sende yapma.

Bende para hilesi yaptım. Hemde çokça. Ama kimseye bir zarar vermedim sadece kendime para kazandırdım çünkü oyuna para kazanmak ve her istediğini yapmak zor. Oyundaki bütün eşyaları aldım ve 1 hafta sonra ban yedim. 1 aylık. Oyunu geri açtığımda karakterim, levelim, arabalarım ve evlerim duruyordu. Sadece paramı almışlardı. Gereksiz şeyleri satarak bir o kadar daha para kaldırdım ve hala o para bitmedi. :LOL: Bir daha yapmayacağım çünkü bir süre sonra oyundan soğutuyor. Sende yapma.

Artık oyunda alınacak çok şey var. Her güncelleme için kenara para ayırmak lazım. Para kazanmak kolay ama kazanılanla her istenilen alınamıyor.

MC işlerinden para kazanmak için sürekli mal taşımak gerekiyor. CEO depoları da aynı şekilde. Garanti bir şekilde taşımak istiyorsanız public sunucuda tek başınıza yapmanız gerekiyor. Bu da oldukça sıkıcı. Gece Kulübü ile arkaplanda pasif gelir elde edilebiliyor hatta free roamda olmasanız bile ama her gün oynamanız gerek iyi miktarda para birikmesi için. Bir de bunların satış işleri var. Yani düşününce oyunu oynamayı bırakıp sadece para kasmaya başlıyorsunuz. İkinci bir iş haline geliyor ve amacın dışına çıkıyor.

PC versiyonunda Bounty gönderebiliyorsunuz, dağıtabiliyorsunuz.
O parayı hızlı bir şekilde harcadığınız zaman Rockstar tarafından fark edilip ban yiyebilirsiniz. Bu hileden hileye göre değişir ancak genel bir kural bu.
Parayı bankaya atarsanız büyük ihtimal bankadaki paranız sıfırlanmaz.
Level hilesini abartırsanız ban yersiniz.

Bunlar internal hileler için geçerlidir.
External gibi hileler için uzaktan güncelleme yapıldığından ban yeme olasılığınız düşüktür. (External hileler genellikle Premium olduğu için, İnternal gibi fazla kişi kullanIlmadığı için hile sistemleri yakalayamıyor.)

Para doğrudan ve komple paylaşılamıyor, ondan bahsettim. Bir oyuncunun tüm gelirleri hile parasıysa zaten ban yer. Görev, heist yapıp, ara ara da drop alan adama bir şey olmaz. Olacağı en fazla; hile parasının silinmesidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı