GTA 5 iade edilmeli mi?

daghann

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben Epic Games'ten bedavaya GTA 5 almıştım eskiden, ondan ban yedim ve Steam'den paraya kıyıp yeniden GTA 5 satın aldım. Arkadaşlarım FiveM indir, banlıyken oynayabiliyorsun diyor ama ben RP gibi şeyleri sevmiyorum. GTA Online'nin soygun gibi şeyleri çok hoşuma gidiyor. Sizce GTA 5'i iade edeyim mi, yoksa böyle devam mı edeyim?

Sevmediğin şeyi neden oynayacaksın? Seviyorsan veya sevmiyorsan kararını sen verirsin arkadaşlar değil, seviyorsun madem neden iade edeceksin?

Arkadaşlar merhaba, ben Epic Games'ten bedavaya GTA 5 almıştım eskiden, ondan ban yedim ve Steam'den paraya kıyıp yeniden GTA 5 satın aldım. Arkadaşlarım FiveM indir, banlıyken oynayabiliyorsun diyor ama ben RP gibi şeyleri sevmiyorum. GTA Online'nin soygun gibi şeyleri çok hoşuma gidiyor. Sizce GTA 5'i iade edeyim mi, yoksa böyle devam mı edeyim?
İade et nasıl olsa başka bir yerde de GTA 5'in var.

Soygun oyunlarını seviyorsan Payday 2 önerebilirim daha güzel. Sana kalmış istersen iade edip Payday 2 alabilirsin.

Eğer RP sevmiyorsan Steam'den devam et bence.

Dostum gta 5 online oynanıcak halden çıktı haberin olsun,Adamlar bot hesaplar ile Hile reklamları yapıyorlar,Başın ağrır ve miden bulanır,İade et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı