Bu da GTX1050ti’li ve sizin için en sağlıklısı sanırım;İ5 işlemci geforce GT 630m 2 GB 2 GB ram tam bilmiyorum sahibinden.comdan bakıp sizi haberdar edeceğim teşekkürler
Pentium iş görür mü?Bu da GTX1050ti’li ve sizin için en sağlıklısı sanırım;
Eki Görüntüle 312085
Bunu biraz daha düşürebilirmisiniz fiyat olarakKasayı Dark N5 400W 80+ seçip bu sistemi alın. Intel Coffee Lake i3 8100 3.6GHz, GTX1050Ti 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayar - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Çok az daha kısabilirmiyiz bundanBu da GTX1050ti’li ve sizin için en sağlıklısı sanırım;
Eki Görüntüle 312085
5755G sanırsamFPS konusunda tahmini bir değer söylersem; ne desem yalan olur. Kasmayacağı kesin. Aspire modeline göre değişir. Tam model söylemeniz gerekli.
Sizin için bu sistemi düşündüm; kasa seçimini size bıraktım. Yaklaşık 200tl kasa bütçeniz kalıyor bu sistemden.Bunu biraz daha düşürebilirmisiniz fiyat olarak
Çok az daha kısabilirmiyiz bundan
İşte hızını kasma sorunu yapmayacak şekilde bi tane secebilirmisiniz benim yerime rica etsem hiç bi şekilde anlamıyorum çünküSizin için bu sistemi düşündüm;
Eki Görüntüle 312086
1050ti’li sistem de kısılabilir. Örneğin; Hard Disk 500gb düşürülebilir, PSU biraz daha ucuz seçilebilir.
Pardon bu fiyatı görmedim link olarak atabilirmisiniz bunuSizin için bu sistemi düşündüm; kasa seçimini size bıraktım. Yaklaşık 200tl kasa bütçeniz kalıyor bu sistemden.
Eki Görüntüle 312086
1050ti’li sistem de kısılabilir. Örneğin; Hard Disk 500gb düşürülebilir, PSU biraz daha ucuz seçilebilir.
GTA 5 almayı düşünüyorum pcyede kaldırır değil mi kasma vs olmaz yani?Bu da GTX1050ti’li ve sizin için en sağlıklısı sanırım;
Eki Görüntüle 312085
Olmaz. Gönül rahatlığıyla alıp oynayabilirsiniz bu sistemle. Kasa eklemeyi unutmayın sipariş ederken. Size bıraktım kasa seçimini.GTA 5 almayı düşünüyorum pcyede kaldırır değil mi kasma vs olmaz yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.