GTA 5 İçin PC Toplama

İ5 işlemci geforce GT 630m 2 GB 2 GB ram tam bilmiyorum sahibinden.comdan bakıp sizi haberdar edeceğim teşekkürler
Bu da GTX1050ti’li ve sizin için en sağlıklısı sanırım;
7734D599-CD24-43F1-B6B9-F43E42F174F9.jpeg

Bunu biraz daha düşürebilirmisiniz fiyat olarak

Çok az daha kısabilirmiyiz bundan
Sizin için bu sistemi düşündüm; kasa seçimini size bıraktım. Yaklaşık 200tl kasa bütçeniz kalıyor bu sistemden.
  1. Intel Coffee Lake Pentium Gold G5400 3.7GHz, GTX1050 O.C 2GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
1050ti’li sistem de kısılabilir. Örneğin; Hard Disk 500gb düşürülebilir, PSU biraz daha ucuz seçilebilir.

Son düzenleme:
Sizin için bu sistemi düşündüm;
Eki Görüntüle 312086
1050ti’li sistem de kısılabilir. Örneğin; Hard Disk 500gb düşürülebilir, PSU biraz daha ucuz seçilebilir.
İşte hızını kasma sorunu yapmayacak şekilde bi tane secebilirmisiniz benim yerime rica etsem hiç bi şekilde anlamıyorum çünkü
Sizin için bu sistemi düşündüm; kasa seçimini size bıraktım. Yaklaşık 200tl kasa bütçeniz kalıyor bu sistemden.
Eki Görüntüle 312086
Pardon bu fiyatı görmedim link olarak atabilirmisiniz bunu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı