- Makaleler
- 1
Ne gibi sonuç?Harddiskten kisarsam sonuçları ne olur 1tb değil de 500gb mesela
Ne gibi sonuç?Harddiskten kisarsam sonuçları ne olur 1tb değil de 500gb mesela
Oyunlarda kasma depolama alanı eksilmesi gibi mi ?Ne gibi sonuç?
Oyunlarda gene kasma yaşamazsınız. Fakat 1TB yerine 500GB hard diske düşmüş olursunuz. Çok fazla oyun yüklemem derseniz yeterli de olur.Oyunlarda kasma depolama alanı eksilmesi gibi mi ?
Harddisk bilgisayarimdaki c diski mi oluyor?Oyunlarda gene kasma yaşamazsınız. Fakat 1TB yerine 500GB hard diske düşmüş olursunuz. Çok fazla oyun yüklemem derseniz yeterli de olur.
Hard disk bilgisayarınızdaki depolama birimi oluyor. C, D, E, F gibi isimlerde olabilir. Bu tamamen diske atayacağınız harfe bağlı.Harddisk bilgisayarimdaki c diski mi oluyor?
Siparişi tamamlamak üzereyim teşekkür ederim hocam gelsin bilgisini paylaşacam tekrardanAttığınız sistem ekran kartı olarak daha iyi sadece. Benim attığım sistemdeki işlemci 8.nesil bu G4560 7.nesil. PSU olarak benim attığım sistemdeki Aerocool PowerBoost’dan daha iyi. Seçim sizin.
Anladım linkini atabilir misiniz?Hard disk bilgisayarınızdaki depolama birimi oluyor. C, D, E, F gibi isimlerde olabilir. Bu tamamen diske atayacağınız harfe bağlı.
Hard diskin mi?Anladım linkini atabilir misiniz?
Yok sisteminHard diskin mi?
Hard diskten kısılmış şekilde mi?Yok sistemin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.