GTA 5 kaplama modları sorunu

NecroBit

Megapat
Daha fazla  
tr.gta5-mods.com sitesinden, OPEN IV aracılığıyla birçok Türk kaplama modu ekledim. Örneğin Swat aracına Çevik kuvvet kaplaması yaptım o çalıştı, fakat Türk işi swat özel harekat kaplamasını talimatlara rağmen birtürlü uyarlanmadı. Kaplama dosyalarına baktığımda her şey normal, fakat oyun içinde polisler normal polis. OPEN IV le eskiden çok yapardım bu modlardan ve üstteki turuncu mesajı fark ettim. Eskiden o mesaj olmazdı. Belki dedim bununla bir ilgisi vardır. Fakat işin içinden çıkamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
asdasd.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
tr.gta5-mods.com sitesinden, OPEN IV aracılığıyla birçok Türk kaplama modu ekledim. Örneğin Swat aracına Çevik kuvvet kaplaması yaptım o çalıştı, fakat Türk işi swat özel harekat kaplamasını talimatlara rağmen birtürlü uyarlanmadı. Kaplama dosyalarına baktığımda her şey normal, fakat oyun içinde polisler normal polis. OPEN IV le eskiden çok yapardım bu modlardan ve üstteki turuncu mesajı fark ettim. Eskiden o mesaj olmazdı. Belki dedim bununla bir ilgisi vardır. Fakat işin içinden çıkamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 419848
What can I do? kısmına tıklayarak gelen metni çevirirsen muhtemelen anlayabilirsin yanlış anlama openıv hakkında bilgim olsa söylerdim kolay gelsin başka birşey öğrenirsem yazarım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı