Çözüldü GTA 5 megalodon nasıl çağırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardaltf4

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selam, ben GTA 5 whale shark pack yani megalodon pack aldım 1-2 hafta önce. Her yerde aradım durdum ama bir türlü megalodonu çağırmayı bulamadım. Nasıl çağırılacağını bilen var mı?

Çözüm
Arkadaşlar arkadaşın hesabına baktım önceki konularda 11 yaşında olduğundan bahsetmiş. @ardaltf4 Kardeşim bahsettiğin şey muhtemelen YouTube'da izlediğin videolarda gördüğün şeyler. Onlar oyun modu. YouTube'da nasıl yükleyeceğini ve çalıştığını anlatan videolar bulabilirsin. Senin satın aldığın paket sadece online modda ekstra para veriyor. Bu arada mod aktifken online girme ban yersin.
Arkadaşlar öncelikle selam, ben GTA 5 whale shark pack yani megalodon pack aldım 1-2 hafta önce. Her yerde aradım durdum ama bir türlü megalodonu çağırmayı bulamadım. Nasıl çağırılacağını bilen var mı?
Oyun içindeki packler sadece para değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.

Megalodon çağırma ne hocam yok öyle bir şey. Aldığın para paketinin adı o.

Nasıl yani megalodon rastgele mi çıkıyor?
Hocam oyunda köpek balığı yok neyden bahsediyorsunuz anlamadım.
Düzeltiyim. Köpek balığı sanırım var ama varsa da singleplayerda görülen hiç bir işlevi olmayan hayvanlardan biri. Megalodon ise hiç yok. Kaldı ki bunun Whale Shark Pack ile ne alakası var anlamadım. O sadece onlineda ekstra para ve bonuslar için bir paket.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı