GTA 5 mi, The Division mu ?

Bence de GTA almalısınız çünkü The division PS4 oyunu olan The Last of Us'ın Yan sanayisi bana göre fakat GTA Mod'ları olsun online olsun çok daha iyi. Tabi bu benim fikrim hangisini daha çok merak ediyorsanız onu alın bence.
 
The Division ekip oyunudur. 4 kişilik bir ekibiniz varsa çok keyif alırsınız. New York'un o post apokaliptik hali gerçekten çok başarılı. Özellikle pvp ve pve'nin harmanlandığı Dark Zone bölgesinde keyifli zaman geçirebilirsin. Eğer bir ekibin yoksa, tek başıma oynarım dersen hiç girme. Oyun sana bir şey ifade etmez.
 
Bir kere GTA online modunun yanısıra çok iyi bir senaryosu ile tek oyunculu modu olan bir oyun. The Division sadece online oynanan, FPS/RPG/MMO karakterinde bir oyun. Oynamak istediğin oyundan beklentin ne ise ona göre değerlendir. Ama benim de tercihim GTA'dan yana olurdu.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı