GTA 5 monitörde kareler oluşuyor

Erdim

Hectopat
Daha fazla  
2. el RX 580 aldım Radeon Software indirip driverlarını kurdum. Oyuna girdğimde grafiklerde böyle şeyler görüyorum ama tek Witcher 3'de bir de LoL'de mavi golemde minik minik var o kadar. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Not: Witcher 3'de başlangıçta köye gittiğimde hanın içinde az hali var.

29872769-F51C-4B6F-8D16-727FB408AD0C.jpeg

Modlar ne kadar kötü çevirmiş olay monitörlük değil ve the witcher 3 oyun gta 5 değili

Son düzenleme:
RX 580 ve RX 570 mining furyasında bolca alınan ekran kartları olmuştur. Mining yapan kişiler aylarca 24 saat boyunca çalıştığından bu kartlar ömrünü çabucak dolduruyor. Sizin ekran kartınızın uzun süre mining yapılmış bir kart olduğunu düşünüyorum. Keşke almadan önce test etseydiniz. Belki teknik servis çözüm olabilir.

RX 580 ve RX 570 mining furyasında bolca alınan ekran kartları olmuştur. Mining yapan kişiler aylarca 24 saat boyunca çalıştığından bu kartlar ömrünü çabucak dolduruyor. Sizin ekran kartınızın uzun süre mining yapılmış bir kart olduğunu düşünüyorum. Keşke almadan önce test etseydiniz. Belki teknik servis çözüm olabilir.

Adam güvenilir biri şahsen tanımasam da bir tanıdığımın tanıdığı güven verici sözler söyledi. Kartı FurMark testine soktum 15 dakikada ilk bir 70 dereceye çıktı 69A sabitledi. Sonra GPU-Z'den baktığımda değerlerde ani düşüş dalgalanma olmadı. Görüntü hiç gitmedi adamda sadece PUBG Apex oyunlarını oynadım dedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı