gta için nasıl port açacağımı bilmiyorum. uPnP modemimde açık gözüküyor.Modem arayüzünden uPnP (Universal Plug n Play) aktifleştir ve yeniden başlat. Birde GTA için portlara bakıp port aç. Yüksek ihtimalle olur, gelişmeleri buraya yazarsın.
Hepsini yaptım 5-6 adet udp ve tcp olarak gta 5 portlarını açtım fakat yine düzelmediModem arayüzünden uPnP (Universal Plug n Play) aktifleştir ve yeniden başlat. Birde GTA için portlara bakıp port aç. Yüksek ihtimalle olur, gelişmeleri buraya yazarsın.
Modemde DMZ ayarlarını bul, GTA yı oynayacağın cihazın IP sine DMZ yi aktifleştir.Hepsini yaptım 5-6 adet udp ve tcp olarak gta 5 portlarını açtım fakat yine düzelmedi
DMZ uPnP defalarca kapatıp açmışımdır denerken modemi fabrika ayarlarına getirip tekrar tekrar portları denedim ama hala çözemedimModemde DMZ ayarlarını bul, GTA yı oynayacağın cihazın IP sine DMZ yi aktifleştir.
Tüm portlar açık olucak gireceğin IP için,yanlız güvenlik açığı oluşturabiliyor,sadece oyun oynarken aktifleştir,bir de böyle dene bakalım .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.