GTA 5 NAT type strict hatası

İşletim sistemi
Windows 10

JowisTV

Decapat
GTA V Online oynarken sol üst köşede 'your NAT type is strict' yazıyor ve hemen altında bu oyunu oynarken ping veya bağlantı sıkıntıları gibi problemlerle karşılaşabileceğim yazıyor. Hemen ardından oyundaki herkes çıkıyor gibi gözüküyor ve koca serverda yalnız başıma kalıyorum. Bu NAT hatasını nasıl çözerim?

Bu VPN dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bunu demiştim zaten. Birde siz oyuna girince şunları yapıp söylermisiniz? Home tuşuna basın settings çark işaretine tıklayın network orda nat type karşısında ne yazıyor

.

Dosya Ekleri

• IMG_20200328_222929.jpg
    IMG_20200328_222929.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 262
  • IMG_20200328_222943.jpg
    IMG_20200328_222943.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 267
superonline olanlar hiç bir şekilde müşteri hizmetlerini aramasına gerek yok çünkü sonuç değişmeyecek ben 2 gün önce format attım ve superonline da aradım hiç bir problem yok dedi internette yani kısacası boşuna aramayın çözüm değğil :/

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu linkteki videomu izleyerek halledebilirsin :)
Kanka sen nerden buldun teknovpn i araştırmadaığım yer kalmadı en sonunda buldum şimdi başkaları sıkıntı çekmesin diye video yaptım ve buraya attım da seni gördüm keşke daha önce görseydim hiç uğraşmasaydım ya

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı