Çözüldü GTA 5 Online Hile kullanımı sonucu ban yeme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kxfir

Hectopat
Katılım
4 Aralık 2019
Mesajlar
207
Çözümler
3
Arkadaşalr ben GTA 5 Online'da sürekli uçan motorlular tarafından vurulmaktan bıktım aklımada pasif mod gelmedi gaza gelip hile yaptım ban yemedim.

Uçan motora yetecek kadar yaptım fakat sonra oyundaki en büyük hayalimi hileyle aldığım için zekv almadığımı fark ettim.

Karkaterimi sildim yeni karkater açtım o hesapta sace kendi emeğimle kastığım şeyleri almaya yetecek kadar para attım hileyle ve her şeyi eskiye çevirdim fakat ban yedim ve Rockstar gamesden böyle bir mail geldi yapabileceğim bir şey var mı acaba?

Screenshot_15.png
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_15.png
    Screenshot_15.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CSGO'da öyle yapmıştıda toplu ban atmıştı çok saçma.. ama bence hile açmamalıydın.!

olsun sadece oyun üzülmene gerek yoktur.

ikide bir aklına getirip üzülme boşver.
CSGO'da öyle yapmıştıda toplu ban atmıştı çok saçma.. ama bence hile açmamalıydın.!

olsun sadece oyun üzülmene gerek yoktur.

ikide bir aklına getirip üzülme boşver.
 
Çözüm
Hile açtıktan ne kadar zaman sonra ban yedin?
Hile açtıktan 1 gün sonra ban yedim, 26 february (26 Şubat) ta açılacak sanırım, ekranda ban yediğime dair bildiriyi görünce korktum fakat sınırsız olmadığını görünce rahatladım biraz.
CS:GO'da öyle yapmıştı da toplu ban atmıştı çok saçma. Ama bence hile açmamalıydın. !

Olsun sadece oyun üzülmene gerek yoktur.

İkide bir aklına getirip üzülme boşver.
Maalesef sürekli aklına geldikçe üzüyor insani. D neyse 1 ay sonra baştan kasacağım sıkıntı arkadaşlarımla heist yapıyorduk o kadar emek boşa gidecek. Girdiğimde hepsi zengin olmuş olur herhalde
Yok. Kusura bakmayın ama hak etmişsiniz ne yazık ki. Keşke hiç bulaşmasaydınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bedava hilelerin herkese açık olduğunu bilirsin. Diyelim aynı hileyi indirdik ben hayvan gibi para yağmuru yaptım kendime. Sen dedin bu sefer ban yememek için 1M yeter. Oyun benim hile yaptığımı fark ediyor benim kullandığım yazılımın kodlarını sistemine girip ban atıyor. Bu kodları kim kullandıysa banlayıp geçiyor. 3 yıldır oyundan tanıdığım abi dediğim insanlardan biliyorum. Ban yemişlerdi hesabımız silindi dedi. 3 gün sonra para ve level hilesi yapmışlardı, bende çok istiyordum açık söylemek gerekirse. Bayağı oldu girmiyorlar banlanmış olabilirler.
Bayağı oldu girmiyorlar banlanmış olabilirler.
Ban yememişler diğerinin ekran kartı yokmuş. :d
Yazık etme 180₺'ne sonuçta az para değil.
 
Bende hile yüzünden 30 gün banlanmıştım :) 30 gün aradan sonra verdiğim o emekte gidince ya batak ya çıkak hesabı tekrar hile yapıp 180.000.000dolar para ve 200 seviye yaptım hesabı. Hileyi yaptığı yıl 2016 ve hala hesabım açık :D çatır çatır para harcıyorum.

Not: 30 gün geçtikten sonra tekrar hile yapmaya kalkış demiyorum yanlış anlaşılma olmasın. Hileyi yapacaksan sonuçlarını düşünerek yapacaksın :)
 
Artı -1 Eksi

Geri
Yukarı